Укр
Рус
Чіпси Закуски Російська кухня

Чіпси з сиром

( 5.0000 5 57 7 оцінок)
661 - переглядів
35 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Чіпси з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Картопляні чіпси з сиром, типовий американський рецепт, який змусить вас повернутися до нього ще не раз. Отже, давайте подивимося, як приготувати цю закуску, додавши багато сиру, зелені і спецій.

Інгредієнти

  • Картопля 2 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Борошно 2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Петрушка 1/4 пуч.
  • Перець чорний мелений 1 щіп.
  • Пармезан 2 ст.л
  • Сир твердий 1 ст.л
  • Масло рослинне 1/2 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Чистимо від шкірки і ретельно миємо під проточною водою картоплю. Нарізаємо її тонкими круглими скибочками за допомогою мандоліни або дуже гострого ножа.

Крок - 1
02

Розміщуємо нарізану картоплю у велику миску, додаємо сіль і добре перемішуємо, залишаємо приблизно на 10 хвилин.

Крок - 2
03

Через 10 хвилин, коли картопля стане більш м'якою і добре просочиться сіллю, ми додамо до неї в миску інші інгредієнти. Розіб'ємо куряче яйце, додамо просіяне борошно і попередньо вимиту і дрібно нашатковану свіжу петрушку.

Крок - 3
04

Потім додамо до картоплі суміш тертого сиру, обов'язково використовуємо пармезан і ще один твердий сир на свій вибір. Також додаємо трохи чорного меленого перцю або перцю чилі за смаком і все ретельно перемішуємо, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 4
05

Тепер поміщаємо невелику сковорідку на плиту, наливаємо в неї багато рослинного або оливкового масла і добре розігріваємо. За допомогою ложки беремо з миски не більше 2-3 скибочок картоплі, щоб майбутні чіпси були не надто товстими і прожарювалися до досконалості.

Крок - 5
06

Повертаємо скибочки картоплі в сковороді з одного боку на інший, всього 2-3 рази, поки вони не підрум'яняться і не утворять хрустку скоринку.

Крок - 6
07

Коли чіпси будуть готові, ми поміщаємо їх на всмоктуючий папір, таким чином, виключаючи зайве масло від смаження.

Крок - 7
08

Подаємо готові чіпси з сиром ще теплими, з додаванням солі, якщо необхідно, або навіть з додаванням паприки або свіжої зелені петрушки.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Випадкові рецепти

Штрудель вишневый - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель вишневый 65 3 3 з 5 - детальніше -
Лечо простой рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Лечо простой рецепт 120 1 4 з 5 - детальніше -
Пончики на сметане - покроковий рецепт, фото 1 Пончики на сметане 90 3 3 з 5 - детальніше -
Плюшки на дрожжах - покроковий рецепт, фото 1 Плюшки на дрожжах 85 4 3 з 5 - детальніше -