Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Чіабатта Другі страви Італійська кухня

Чіабатта

( 4.9545 4 522 22 оцінки)
2476 - переглядів
120 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Чіабатта - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Чіабатта - хрусткий і дуже смачний білий хліб з італійської кухні.

Інгредієнти

  • Борошно 450 г.
  • Сироватка 350 мл.
  • Сіль 1 ч.л
  • Дріжджі сухі 1 ч.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

У просіяне борошно кинути дріжджі, посолити і ретельно перемішати. В борошно поступово влити сироватку і замісити тісто. Перемістити тісто в ємність, накрити і відставити в тепле місце підходити (12 годин).

Крок - 1
02

Тісто, що піднялося викласти на добре присипаний борошном стіл, загорнути його в потрібну форму і розділити на дві частини.

Крок - 2
03

Потім на деко розкласти вафельний рушник і присипати його гарненько борошном. Витягнути тісто на частини прямокутної форми і викласти на рушник, укрити іншим рушником і відставити ще на годину.

Крок - 3
04

Далі сформувати з тіста бажаного розміру і форми хлібець. На попередньо розігрітий в духовці деко вистелити пергаментний папір, посипати борошном. Легенько перемістити чіабатту на деко. Запікати хліб близько 35 хвилин, до появи рум'яної скоринки.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Нуга без яиц - покроковий рецепт, фото 1 Нуга без яиц 50 3 3 з 5 - детальніше -
Волованы - покроковий рецепт, фото 1 Волованы 35 3 3 з 5 - детальніше -
Сало - покроковий рецепт, фото 1 Сало 120 4 2 з 5 - детальніше -