Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Чіабатта

120 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Чіабатта - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Чіабатта - хрусткий і дуже смачний білий хліб з італійської кухні.

Інгредієнти

Борошно450 г.
Сироватка350 мл.
Сіль1 ч.л
Дріжджі сухі1 ч.л

Покроковий рецепт

01

У просіяне борошно кинути дріжджі, посолити і ретельно перемішати. В борошно поступово влити сироватку і замісити тісто. Перемістити тісто в ємність, накрити і відставити в тепле місце підходити (12 годин).

Крок - 1
02

Тісто, що піднялося викласти на добре присипаний борошном стіл, загорнути його в потрібну форму і розділити на дві частини.

Крок - 2
03

Потім на деко розкласти вафельний рушник і присипати його гарненько борошном. Витягнути тісто на частини прямокутної форми і викласти на рушник, укрити іншим рушником і відставити ще на годину.

Крок - 3
04

Далі сформувати з тіста бажаного розміру і форми хлібець. На попередньо розігрітий в духовці деко вистелити пергаментний папір, посипати борошном. Легенько перемістити чіабатту на деко. Запікати хліб близько 35 хвилин, до появи рум'яної скоринки.

Крок - 4

Оцінити рецепт