Укр
Рус
thermomix thermomix
Чіабатта Другі страви Італійська кухня

Чіабатта

120 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Чіабатта - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Чіабатта - хрусткий і дуже смачний білий хліб з італійської кухні.

Інгредієнти

  • Борошно 450 г.
  • Сироватка 350 мл.
  • Сіль 1 ч.л
  • Дріжджі сухі 1 ч.л

Покроковий рецепт

  1. 01

    У просіяне борошно кинути дріжджі, посолити і ретельно перемішати. В борошно поступово влити сироватку і замісити тісто. Перемістити тісто в ємність, накрити і відставити в тепле місце підходити (12 годин).

    Крок - 1
  2. 02

    Тісто, що піднялося викласти на добре присипаний борошном стіл, загорнути його в потрібну форму і розділити на дві частини.

    Крок - 2
  3. 03

    Потім на деко розкласти вафельний рушник і присипати його гарненько борошном. Витягнути тісто на частини прямокутної форми і викласти на рушник, укрити іншим рушником і відставити ще на годину.

    Крок - 3
  4. 04

    Далі сформувати з тіста бажаного розміру і форми хлібець. На попередньо розігрітий в духовці деко вистелити пергаментний папір, посипати борошном. Легенько перемістити чіабатту на деко. Запікати хліб близько 35 хвилин, до появи рум'яної скоринки.

    Крок - 4

Оцінити рецепт