Укр
Рус
Чебуреки Випічка Східна кухня

Чебуреки на горілці

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

1875 - переглядів
70 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Чебуреки на горілці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Чебуреки - це смажені вироби з тіста з начинкою. Досить популярна страва у багатьох країнах. Тісто цієї страви завжди свіже, і чебуреки дуже соковиті всередині. Їх досить швидко створити, і вам знадобиться всього кілька головних інгредієнтів, в даному випадку додається горілка.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чебуреки на горілці" (на 100 грам)

  • Білки9.8 гр.
  • Жири11.7 гр.
  • Вуглеводи29.3 гр.
  • Калорії267 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу просійте борошно в невелику миску. У другій невеликій мисці перемішайте сіль, гарячу воду, горілку і рослинне або оливкове масло.

Крок - 1
02

Додайте утворену рідку масу в просіяне раніше борошно і почніть ретельно змішувати, до утворення тіста (якщо буде липким, додайте більше муки, якщо густим, долийте більше води).

Крок - 2
03

Перемістіть утворене тісто на чисту робочу поверхню і замісіть, до утворення однорідної густої маси. Покладіть підготовлене тісто в миску, накрийте кришкою або кухонним рушником і дайте постояти близько 30 хвилин.

Крок - 3
04

Тим часом приготуйте начинку для майбутніх чебурек: дрібно наріжте попередньо очищену від лушпиння цибулю і заздалегідь вимиту зелень петрушки.

Крок - 4
05

Покладіть м'ясо (можна використовувати яловичий або свинячий фарш) у велику миску, додайте нарізану цибулю і петрушку, додайте сіль, чорний мелений перець і залийте воду. Змішайте все, поки не об'єднаються всі інгредієнти і відставте утворену м'ясну масу в сторону.

Крок - 5
06

Розділіть тісто на 12 рівних частин. Сформуйте кожну частину в кулю. При роботі з однією кулькою накривайте інше тісто рушником.

Крок - 6
07

Розкачайте кожну кульку з тіста в тонкий корж. Покладіть близько 2-3 столових ложок м'ясної суміші на половину кожного коржика з тіста і рівномірно розподіліть. Складіть порожню частину тіста на м'ясну суміш. За допомогою вилки акуратно закріпіть край тіста, сформувавши чебурек.

Крок - 7
08

Розігрійте рослинне масло у великій широкій сковороді. Коли масло почне кипіти, укладіть в нього чебуреки і обсмажуйте, до золотистого кольору і утворення хрусткої скоринки (близько 2-3 хвилин з кожного боку).

Крок - 8
09

Перекладіть обсмажені чебуреки на паперовий рушник для видалення зайвого жиру. Подавайте готові чебуреки на горілці теплими, прикрасивши нашаткованою зеленню. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Слойка з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Слойка з яблуками 50 3 3 з 5 - детальніше -
Манник на кефірі - покроковий рецепт, фото 1 Манник на кефірі 65 3 3 з 5 - детальніше -
Торт - покроковий рецепт, фото 1 Торт 80 6 4 з 5 - детальніше -
Торт "Фруктова ніжність" - покроковий рецепт, фото 1 Торт "Фруктова ніжність" 75 5 3 з 5 - детальніше -