Укр
Рус
Чебуреки Випічка Грузинська кухня

Чебуреки з сиром

( 5.0000 5 57 7 оцінок)
699 - переглядів
60 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Чебуреки з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Що може бути простіше! Смачні, соковиті і ароматні чебуреки з сиром всього за кілька хвилин. А головне інгредієнти для випічки використовуються самі прості і доступні.

Інгредієнти

  • Борошно 400 г.
  • Вода 300 мл.
  • Сир твердий 200 г.
  • Масло рослинне 4 ст.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу просійте пшеничну муку в глибоку миску і створіть в ній невелике заглиблення. Потім залийте (відразу всю) теплу воду в миску з борошном і ложкою ретельно перемішайте, до утворення суцільної грудки тіста.

Крок - 1
02

Далі, вже руками, добре вимісіть утворену грудку в більш густе, але еластичне тісто. Покладіть тісто в миску, накрийте кухонним рушником і залиште в теплому місці приблизно на пів години.

Крок - 2
03

Тепер уже відпочиле тісто викладіть на присипану борошном дошку і розділіть на невеликі частини. Потім кожну частину тіста за допомогою качалки і, посипаючи трохи борошном, розкачайте в тонкі круглі коржі невеликого розміру.

Крок - 3
04

Можете приступити до приготування начинки для майбутньої випічки. Для цього у велику миску натріть на середній тертці твердий сир (багато хто додають в сир, видавлений через чеснокодавку часник або зелень, але це вже за смаком). Ми пропонуємо залишити в якості начинки один сир.

Крок - 4
05

Отже, підготовлену сирну начинку акуратно укладіть з одного краю кожного коржа. Потім трохи змоченими руками щільно закріпіть краї тіста, сховавши начинку всередині коржа. А далі за допомогою вилки утворіть невеликі надрізи по краю виробу з тіста, створивши більш естетичний вигляд майбутньої випічки.

Крок - 5
06

Тепер помістіть неглибоку антипригарну сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло (не потрібно, щоб випічка варилася в ньому, необхідно наливати трохи масла) і покладіть підготовлені начинені вироби з тіста.

Крок - 6
07

Обсмажуйте випічку, перевертаючи, по 2-3 хвилини з кожного боку, до утворення хрусткої золотої кірки. Потім зніміть готові чебуреки з сиром зі сковороди, покладіть спочатку на серветку (для видалення зайвого масла), а потім розмістіть на красиве блюдо і подавайте до столу з улюбленою зеленню.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Глазурь для торта из какао - покроковий рецепт, фото 1 Глазурь для торта из какао 55 1 2 з 5 - детальніше -
Буженина из свиной шеи - покроковий рецепт, фото 1 Буженина из свиной шеи 120 4 3 з 5 - детальніше -
Яичница болтунья - покроковий рецепт, фото 1 Яичница болтунья 35 4 2 з 5 - детальніше -
Грибной соус из шампиньонов - покроковий рецепт, фото 1 Грибной соус из шампиньонов 40 1 2 з 5 - детальніше -