Укр
Рус
Часниковий Соуси Італійська кухня

Часниковий соус

( 4.8261 4 523 23 оцінки)

2605 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 1 з 5
Часниковий соус - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Українська кухня, Французька кухня, Угорська кухня, Єврейська кухня, Уральська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Приготування вдалого соусу для страви - завдання дуже важливе, адже саме від хорошого соусу часто залежить загальне враження про страву. З'єднати різні компоненти таким чином, щоб в результаті отримати відмінну добавку для основної страви потрібно вміти або ж скористатися нашим рецептом. Сьогодні готуємо часниковий соус з додаванням петрушки. Такий соус відмінно підійде до риби, буде чудово виглядати з куркою і послужить прекрасним доповненням до запечениї овочів і багатьом іншим стравам. Готується швидко і легко, має ніжну структуру і приємний смак і аромат. Зазвичай базовий рецепт приготування часникового соусу полягає в тому, що часник розтирають з сіллю, зеленню і вершковим маслом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Часниковий соус" (на 100 грам)

  • Білки2 гр.
  • Жири43 гр.
  • Вуглеводи3.9 гр.
  • Калорії418 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Існує просто неймовірна кількість варіантів приготування цього соусу, в яких кулінари по всьому світу експериментують з міксом різних інгредієнтів, щоб довести смак цього соусу до досконалості. Один з таких вдалих способів описаний в цьому рецепті. Для приготування часникового соусу за нашим рецептом вам знадобиться трохи продуктів і всього кілька хвилин вашого дорогоцінного часу. Отже, почнемо з підготовки необхідних інгредієнтів. Для цього нам потрібно помити зелень петрушки, очистити від лушпиння зубчики часнику, також очистити невелику цибулину і дрібно її нарізати, а потім видавити з лимона або лайма сік.

Крок - 1
02

Тепер в чашу блендера помістимо подрібнену цибулю, сюди ж кидаємо часник, додаємо сіль і мелений чебрець, який додасть соусу особливої ​​пікантності.

Крок - 2
03

Потім вбиваємо одне куряче яйце. Також наливаємо трохи оливкового масла і кидаємо частину зелені петрушки. Все це перебиваємо блендером в пюре.

Крок - 3
04

Після цього додаємо потроху решту зелень і підливємо олію. Знову перебиваємо вміст блендером.

Крок - 4
05

В кінці вливаємо лимонний сік і знову все перемішуємо. В результаті у нас повинна вийти однорідна маса красивого салатового кольору з неймовірним ароматом і дуже ніжною текстурою.

Крок - 5
06

За консистенцією соус має вийти як сметана. Ось так за лічені хвилини і з мінімального набору інгредієнтів можна приготувати чудовий часниковий соус, пікантний, ніжний, оригінальний і дуже смачний. Він доповнить смак м'яса або риби, стане незамінним супутником для картопельки і величезної кількості інших страв, для яких такий часниковий соус стане тільки прикрасою. Така добавка до страв - відмінний варіант, щоб здивувати гостей за святковим столом або ж порадувати домочадців за сімейним застіллям.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курча табака - покроковий рецепт, фото 1 Курча табака 45 4 3 з 5 - детальніше -
Профітролі - покроковий рецепт, фото 1 Профітролі 60 4 3 з 5 - детальніше -
Смачна закуска з помідор - покроковий рецепт, фото 1 Смачна закуска з помідор 45 3 2 з 5 - детальніше -