Укр
Рус
thermomix thermomix
Часниковий Соуси Італійська кухня

Часниковий соус

20 хвилинпорцій - 1складність - 1 з 5
Часниковий соус - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Українська кухня, Французька кухня, Угорська кухня, Єврейська кухня, Уральська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Відмінний соус для курячого м'яса.

Інгредієнти

  • Часник 5 зуб.
  • Яйце 1 шт.
  • Лимон 1/2 шт.
  • Зелень 1 пуч.
  • Оливкова олія 1 ст.л
  • Сіль за смаком

Покроковий рецепт

  1. 01

    Очищений часник подрібнити на тертці або пропустити через чеснокодавку.

    Крок - 1
  2. 02

    Збити в пишну, однорідну суміш яйце.

    Крок - 2
  3. 03

    Нашаткувати вимиту зелень кропу і базиліку. Збите яйце з'єднати з подрібненою зеленню, влити оливкове масло, додати подрібнений часник,

    Крок - 3
  4. 04

    влити лимонний сік і, посипавши сіллю, добре змішати. У підсумку вийде відмінний білий соус, чудово поєднується з будь-яким м'ясом.

    Крок - 4

Оцінити рецепт