Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Часниковий соус

20 хвилинпорцій - 1складність - 1 з 5
Часниковий соус - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Українська кухня, Французька кухня, Угорська кухня, Єврейська кухня, Уральська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Відмінний соус для курячого м'яса.

Інгредієнти

Часник5 зуб.
Яйце1 шт.
Лимон 1/2 шт.
Зелень1 пуч.
Оливкова олія1 ст.л
Сіль за смаком

Покроковий рецепт

01

Очищений часник подрібнити на тертці або пропустити через чеснокодавку.

Крок - 1
02

Збити в пишну, однорідну суміш яйце.

Крок - 2
03

Нашаткувати вимиту зелень кропу і базиліку. Збите яйце з'єднати з подрібненою зеленню, влити оливкове масло, додати подрібнений часник,

Крок - 3
04

влити лимонний сік і, посипавши сіллю, добре змішати. У підсумку вийде відмінний білий соус, чудово поєднується з будь-яким м'ясом.

Крок - 4

Оцінити рецепт