Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Грінки Закуски Російська кухня

Часникові грінки з білого хліба

( 4.8261 4 523 23 оцінки)
1825 - переглядів
35 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Часникові грінки з білого хліба - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Однією з найсмачніших, швидких і простих закусок є хліб, смажений з часником, яким можна доповнити будь-яку першу страву або салати. Але грінки з часником можуть використовуватися у вигляді дуже зручних закусок для будь-яких заходів. Готуючи ароматні часникові грінки з білого хліба, ви можете бути впевнені, що вони обов'язково сподобаються членам вашої родини, тим більше, приготувати їх абсолютно не складно і досить швидко.

Інгредієнти

  • Часник 3 шт.
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Хліб білий 0.5 кг.
  • Вершкове масло 100 г.
  • Петрушка 1/2 пуч.
  • Пармезан 30 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перш за все, нам доведеться підготувати часник. Ми не просто будемо змащувати часником скибочки хліба, а трохи цей процес різноманітимо. Для цього вмикаємо духовку і розігріваємо до 175 градусів.

Крок - 1
02

Беремо цілі часникові головки і відрізаємо верхні частини так, щоб кінчик кожного зубчики був, як би виставлений назовні.

Крок - 2
03

Деко застеляємо фольгою і поміщаємо на нього головки часнику, зрізаними частинами вгору.

Крок - 3
04

Зрізані часникові головки рясно поливаємо оливковою олією і поміщаємо деко з часником в розігріту духовку.

Крок - 4
05

Запікаємо часник до моменту, поки він стане м'яким, це займе приблизно 30 хвилин. Запечений часник дістаємо з духовки і кухня наповнюється неймовірним часниковим ароматом.

Крок - 5
06

Свіжу зелень петрушки вимиємо, трохи просушуємо і на обробній дошці дрібно нарізаємо.

Крок - 6
07

Розігріваємо духовку для смаження грінок до 180 градусів. Тепер готуємо масу для наповнення грінок. У глибоку миску акуратно видавлюємо з шкірки запечені зубчики часнику.

Крок - 7
08

Потім кидаємо туди ж грудку вершкового масла, до речі, вона повинна бути досить м'якою, так що її потрібно попередньо дістати з холодильника або ж підігріти і розтопити.

Крок - 8
09

Додаємо заздалегідь нарізану зелень петрушки.

Крок - 9
10

Сир Пармезан натираємо на дрібну терку і теж засипаємо в миску. Всі інгредієнти перемішуємо в однорідну масу.

Крок - 10
11

Тепер приступаємо безпосередньо до основної частини приготування закуски. Білий італійський хліб розрізаємо вздовж навпіл і викладаємо на деко не надто близько один до одного.

Крок - 11
12

Потім зрізану сторону кожної половинки хліба рясно змащуємо приготовленою сумішшю, і відправляємо деко з майбутніми грінками в розігріту духовку.

Крок - 12
13

Випікаємо хліб з начинкою до готовності протягом 5 хвилин. Готову страву дістаємо з духовки, нарізаємо запечені грінки порційними шматочками і подаємо до столу.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сирний крем суп з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Сирний крем суп з куркою 20 5 2 з 5 - детальніше -
Щі з крапиви - покроковий рецепт, фото 1 Щі з крапиви 55 6 3 з 5 - детальніше -
Котлети з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з печінки 30 4 2 з 5 - детальніше -
Шашлик з креветок - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з креветок 60 4 2 з 5 - детальніше -