Укр
Рус
thermomix thermomix
Чанахи Другі страви Грузинська кухня

Чанахі

120 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Чанахі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Головними інгредієнтами Чанахі є м'ясо і овощі.А ось друге вже вибираємо на свій смак.

Інгредієнти

  • Зелень 1 пуч.
  • Приправи за смаком
  • Сіль за смаком
  • Часник 4 зуб.
  • Цибуля 200 г.
  • Морква 200 г.
  • Болгарський перець 300 г.
  • Помідор 300 г.
  • Баклажан 300 г.
  • Картопля 600 г.
  • Яловичина 500 г.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    В першу чергу потрібно підготувати інгредієнти для приготування цієї страви. Поріжемо баклажани середніми часточками, добре просолимо і відставимо на пів години. Це необхідно для видалення гіркоти.

    Крок - 1
  2. 02

    Далі ріжемо шматками м'ясо і всі овочі цієї страви. Подрібнені інгредієнти укладаємо в чавунну каструлю в будь-якій послідовності. Відразу посолити і добре приправити спеціями.

    Крок - 2
  3. 03

    Додаємо воду, для соковитості і відправляємо чанахи в розігріту до 180 градусів духовку. Готуємо страву приблизно 1.5 години, а за 20 хвилин до закінчення приготування додаємо нарубану зелень і часник.

    Крок - 3

Оцінити рецепт