Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Чанахі

120 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Чанахі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Головними інгредієнтами Чанахі є м'ясо і овощі.А ось друге вже вибираємо на свій смак.

Інгредієнти

Зелень1 пуч.
Приправи за смаком
Сіль за смаком
Часник4 зуб.
Цибуля200 г.
Морква200 г.
Болгарський перець300 г.
Помідор300 г.
Баклажан300 г.
Картопля600 г.
Яловичина500 г.

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу потрібно підготувати інгредієнти для приготування цієї страви. Поріжемо баклажани середніми часточками, добре просолимо і відставимо на пів години. Це необхідно для видалення гіркоти.

Крок - 1
02

Далі ріжемо шматками м'ясо і всі овочі цієї страви. Подрібнені інгредієнти укладаємо в чавунну каструлю в будь-якій послідовності. Відразу посолити і добре приправити спеціями.

Крок - 2
03

Додаємо воду, для соковитості і відправляємо чанахи в розігріту до 180 градусів духовку. Готуємо страву приблизно 1.5 години, а за 20 хвилин до закінчення приготування додаємо нарубану зелень і часник.

Крок - 3

Оцінити рецепт