Укр
Рус
Чанахи Другі страви Грузинська кухня

Чанахі

( 4.9444 4 518 18 оцінок)

3932 - переглядів
120 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Чанахі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Головними інгредієнтами Чанахі є м'ясо і овощі.А ось друге вже вибираємо на свій смак.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чанахі" (на 100 грам)

  • Білки4.7 гр.
  • Жири2.4 гр.
  • Вуглеводи7.3 гр.
  • Калорії73 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу потрібно підготувати інгредієнти для приготування цієї страви. Поріжемо баклажани середніми часточками, добре просолимо і відставимо на пів години. Це необхідно для видалення гіркоти.

Крок - 1
02

Далі ріжемо шматками м'ясо і всі овочі цієї страви. Подрібнені інгредієнти укладаємо в чавунну каструлю в будь-якій послідовності. Відразу посолити і добре приправити спеціями.

Крок - 2
03

Додаємо воду, для соковитості і відправляємо чанахи в розігріту до 180 градусів духовку. Готуємо страву приблизно 1.5 години, а за 20 хвилин до закінчення приготування додаємо нарубану зелень і часник.

Крок - 3

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем 90 5 3 з 5 - детальніше -
Макарони по флотськи - покроковий рецепт, фото 1 Макарони по флотськи 45 4 2 з 5 - детальніше -
Шашлик з курки - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з курки 40 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Грибний соус з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний соус з вершками 45 1 2 з 5 - детальніше -
Варення з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Варення з гарбуза 40 1 2 з 5 - детальніше -