Головними інгредієнтами Чанахі є м'ясо і овощі.А ось друге вже вибираємо на свій смак.
В першу чергу потрібно підготувати інгредієнти для приготування цієї страви. Поріжемо баклажани середніми часточками, добре просолимо і відставимо на пів години. Це необхідно для видалення гіркоти.
Далі ріжемо шматками м'ясо і всі овочі цієї страви. Подрібнені інгредієнти укладаємо в чавунну каструлю в будь-якій послідовності. Відразу посолити і добре приправити спеціями.
Додаємо воду, для соковитості і відправляємо чанахи в розігріту до 180 градусів духовку. Готуємо страву приблизно 1.5 години, а за 20 хвилин до закінчення приготування додаємо нарубану зелень і часник.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти