Цей чанахи з квасолею досить простий у приготуванні. Зелена квасоля додає всі поживні речовини і вітамін для щоденного раціону харчування, тому страва не тільки смачне, а також корисна. Ви можете додавати будь-які овочі за вашим вибором і отримувати прекрасний ситний обід.
Неглибокий сотейник помістіть на плиту, налийте в нього рослинне масло і розігрійте. Далі киньте в гаряче масло лаврове листя, корицю, додайте суху гвоздику і насіння фенхелю (можна використовувати порошок фенхеля). Присмажте все, постійно помішуючи близько хвилини.
Потім очистіть від лушпиння цибулю, наріжте дрібними кубиками і теж відправте в сотейник. Далі додайте суміш часникового порошку (або видавлені через чеснокодавку зубчики) з подрібненим імбиром.
Продовжуйте обсмажувати, помішуючи, до появи насиченого аромату. Тепер засипте в сотейник порошок куркуми, сухий коріандр, кмин і приправте все червоним меленим перцем. Знову все, добре перемішавши, продовжуйте обсмажувати декілька хвилин.
Тепер промийте під проточною водою червоні помідори, на обробній дошці нашаткуйте їх невеликими квадратами і відправте в сотейник до спецій. Смажте помішуючи, поки томати не пом'якшають.
Далі додайте в сотейник нарізану досить крупно зелену квасолю, очищену від шкірки і крупно нашатковану моркву, заморожений зелений горошок.
Потім закиньте заздалегідь вимиту і розібрану на дрібні корінці кольорову капусту, очищену від шкірки і нарізану на дрібні кубики картоплю, залийте все водою, щоб повністю покрило овочі. Тепер ретельно все перемішайте і залиште тушкуватися, накривши кришкою, до напівготовності всіх овочів.
Тим часом, створіть кокосову основу для майбутньої страви. У чашу блендера засипте порошок тертого кокоса, подрібнений горіх, додайте насіння маку і кешью. Залийте в чашу трохи води і збийте все до утворення однорідної негустої пасти.
Тепер залийте утворену кокосову суміш в сотейник до овочів, ретельно все перемішайте і продовжуйте тушкувати до повного приготування всіх інгредієнтів.
Нарешті додайте в сотейник подрібнене листя кінзи, вимкніть вогонь і залиште страву на час настоятися.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти