Укр
Рус
Чанахи Другі страви Грузинська кухня

Чанахи з квасолею

( 4.9600 4 525 25 оцінок)

2167 - переглядів
65 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Чанахи з квасолею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Цей чанахи з квасолею досить простий у приготуванні. Зелена квасоля додає всі поживні речовини і вітамін для щоденного раціону харчування, тому страва не тільки смачне, а також корисна. Ви можете додавати будь-які овочі за вашим вибором і отримувати прекрасний ситний обід.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чанахи з квасолею" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири8.2 гр.
  • Вуглеводи13.7 гр.
  • Калорії148 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Неглибокий сотейник помістіть на плиту, налийте в нього рослинне масло і розігрійте. Далі киньте в гаряче масло лаврове листя, корицю, додайте суху гвоздику і насіння фенхелю (можна використовувати порошок фенхеля). Присмажте все, постійно помішуючи близько хвилини.

Крок - 1
02

Потім очистіть від лушпиння цибулю, наріжте дрібними кубиками і теж відправте в сотейник. Далі додайте суміш часникового порошку (або видавлені через чеснокодавку зубчики) з подрібненим імбиром.

Крок - 2
03

Продовжуйте обсмажувати, помішуючи, до появи насиченого аромату. Тепер засипте в сотейник порошок куркуми, сухий коріандр, кмин і приправте все червоним меленим перцем. Знову все, добре перемішавши, продовжуйте обсмажувати декілька хвилин.

Крок - 3
04

Тепер промийте під проточною водою червоні помідори, на обробній дошці нашаткуйте їх невеликими квадратами і відправте в сотейник до спецій. Смажте помішуючи, поки томати не пом'якшають.

Крок - 4
05

Далі додайте в сотейник нарізану досить крупно зелену квасолю, очищену від шкірки і крупно нашатковану моркву, заморожений зелений горошок.

Крок - 5
06

Потім закиньте заздалегідь вимиту і розібрану на дрібні корінці кольорову капусту, очищену від шкірки і нарізану на дрібні кубики картоплю, залийте все водою, щоб повністю покрило овочі. Тепер ретельно все перемішайте і залиште тушкуватися, накривши кришкою, до напівготовності всіх овочів.

Крок - 6
07

Тим часом, створіть кокосову основу для майбутньої страви. У чашу блендера засипте порошок тертого кокоса, подрібнений горіх, додайте насіння маку і кешью. Залийте в чашу трохи води і збийте все до утворення однорідної негустої пасти.

Крок - 7
08

Тепер залийте утворену кокосову суміш в сотейник до овочів, ретельно все перемішайте і продовжуйте тушкувати до повного приготування всіх інгредієнтів.

Крок - 8
09

Нарешті додайте в сотейник подрібнене листя кінзи, вимкніть вогонь і залиште страву на час настоятися.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -
Смажені стегенця - покроковий рецепт, фото 1 Смажені стегенця 35 5 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі ніжні - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі ніжні 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паштет з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з печінки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Фруктовий салат в апельсині - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий салат в апельсині 25 2 1 з 5 - детальніше -
Пюре на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Пюре на молоці 40 6 2 з 5 - детальніше -
Ніжинський салат - покроковий рецепт, фото 1 Ніжинський салат 50 4 3 з 5 - детальніше -