Укр
Рус
Прості салати Салати Французька кухня

Цезар з пекінською капустою

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

686 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Цезар з пекінською капустою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Прихильники салату Цезар можуть переглянути свої власні традиційні правила, спробувавши нашу альтернативу приготовленої на грилі пекінської капусти. Через короткий час на гарячому вогні капуста набуває непереборної солодощі, набуває хрусткі почорнілі краї і злегка пом'якшується, зберігаючи при цьому хруст. У поєднанні з заправкою з обвугленої цибулі, вичавленим карамелізованим лимоном і грінками цей салат призведе всіх в захват.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цезар з пекінською капустою" (на 100 грам)

  • Білки5.3 гр.
  • Жири9.4 гр.
  • Вуглеводи5.7 гр.
  • Калорії134 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте гриль на сильному вогні. Викладіть часточки пекінської капусти на деко, розрізавши їх стороною вгору. Збризніть маслом, щоб покрити всі затишні куточки і тріщини, і приправте сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 1
02

Змастіть попередньо нарізані скибочки багета з обох сторін оливковим або рослинним маслом і приправте рясно сіллю.

Крок - 2
03

Змастіть зрізані боки лимонів маслом і смажте на грилі лицьовою стороною вниз, поки вони не стануть карамелізованими, приблизно 10 хвилин.

Крок - 3
04

Поки лимони готуються на грилі, приготуйте заправку: зріжте нижню частину зеленої цибулі і крупно наріжте зелень (трохи залишивши). Змастіть зелень цибулі оливковою олією і смажте на грилі 3-5 хвилин, поки вона не стане красивого відтінку.

Крок - 4
05

У блендері змішайте нарізану зелену цибулю, обвуглену зелень зеленої цибулі, часник, гірчицю, лимонний сік, оцет і анчоуси, приправте сіллю і перцем. Збивайте до напів-однорідної маси. Очистіть стінки блендера і додайте в нього яйце і пармезан. Збивайте на повільній або середній швидкості, поступово вливаючи олію, поки соус не стане однорідним, але не рідким. Приправте ще сіллю і перцем за смаком.

Крок - 5
06

Смажте на грилі пекінську капусту, періодично перевертаючи часточки, протягом 3-4 хвилин або до тих пір, поки вона не стане злегка м'якою і не обвуглиться з усіх боків. Додайте скибочки багета і смажте на грилі з обох сторін, поки краї не стануть коричневими, 2-3 хвилини.

Крок - 6
07

Перекладіть капусту на блюдо, збризніть заправкою за смаком і посипте анчоусами. Видавіть одну половину запеченого лимона на салат і покладіть другу половину на блюдо. Завершіть приготування цезаря з пекінською капустою, прикрасивши тертим пармезаном і скибочками багета, залишеними цілком або подрібненими в грінки. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Буріто з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з фаршем 45 6 3 з 5 - детальніше -
Лобіо з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з куркою 65 4 3 з 5 - детальніше -
Качина грудка по-мюнхенськи - покроковий рецепт, фото 1 Качина грудка по-мюнхенськи 70 3 3 з 5 - детальніше -
Булгур з цукіні - покроковий рецепт, фото 1 Булгур з цукіні 50 3 3 з 5 - детальніше -
?>