Укр
Рус
Риба Другі страви Норвезька кухня

Червона риба, запечена в духовці

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

1274 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Червона риба, запечена в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Норвезька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Червона риба ідеально підходить для запікання в духовці. Приготуйте ніжну, ароматну і соковиту сьомгу з салатом зі свіжої зелені і помідор для корисної і вишуканої вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Червона риба, запечена в духовці" (на 100 грам)

  • Білки11.6 гр.
  • Жири9.6 гр.
  • Вуглеводи5.3 гр.
  • Калорії157 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Червону рибу можна використовувати як свіжу, так і заморожену. Підійде сьомга, горбуша, лосось, форель. Головне, щоб основний продукт був якісний. У рецепті використані стейки сьомги. Уважно огляньте рибу на наявність кісток. Промокніть паперовими рушниками, щоб прибрати зайву рідину. Часник очистіть від лушпиння, наріжте гострим ножем на смужки і нашпигуйте рибу.

Крок - 1
02

Приготуйте маринад для сьомги. В окрему миску насипте коричневий цукор, налийте оливкову олію, червоний винний оцет. Додайте чорний мелений перець і перемішайте до однорідного стану.

Крок - 2
03

Перекладіть філе в глибоку ємність і залийте маринадом. Накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 1 годину. Можна залишити на кілька годин.

Крок - 3
04

Мариновану рибку покладіть в форму для запікання і покладіть зверху свіжий розмарин. Поставте ємність з стравою в розігріту до 180 ° С духовку. Готуйте протягом 45 хвилин. Якщо риба почне пригорати, накрийте її відрізком фольги.

Крок - 4
05

Поки запікається риба, приготуйте салат. Наріжте або порвіть руками на невеликі фрагменти салат латук і висипте в миску. Помідори розділіть на четвертинки і додайте до салату.

Крок - 5
06

Сюди ж додайте ріпчасту цибулю, нарізану маленькими шматочками. Часник наріжте тонкими слайсами і додайте до решти інгредієнтів.

Крок - 6
07

Заправте масу оливковою олією, посоліть, поперчіть і додайте спеції за смаком. Рибу прикрасьте свіжим базиліком і викладіть з салатом на порційне блюдо. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Чеченські галушки - покроковий рецепт, фото 1 Чеченські галушки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Курячий рулет з омлетом - покроковий рецепт, фото 1 Курячий рулет з омлетом 85 4 3 з 5 - детальніше -
Ростбіф з яловичини на грилі - покроковий рецепт, фото 1 Ростбіф з яловичини на грилі 60 6 3 з 5 - детальніше -
Хачапурі з картоплею і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Хачапурі з картоплею і сиром 95 3 3 з 5 - детальніше -