Укр
Рус
Риба Другі страви Середземноморська кухня

Червона риба у фользі в духовці

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

11277 - переглядів
60 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Червона риба у фользі в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

Червона риба у фользі запечена в духовці з морквою і цибулею, приправлена оливковою олією, невеликою кількістю солі і перцю, підійде для людей які дотримуються дієти. Нічого зайвого, дуже просто і швидко.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Червона риба у фользі в духовці" (на 100 грам)

  • Білки12.1 гр.
  • Жири5.5 гр.
  • Вуглеводи2.3 гр.
  • Калорії115 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для цього рецепта можете взяти і форель, і лосось, і сьомгу - той вид риби, який вам до душі, вона вся корисна і дуже смачна, особливо коли запечена. Якщо у вас риба зі шкіркою - зніміть її, вийміть кістки. Сполосніть шматочок під водою. Поки відставте.

Крок - 1
02

Очистіть моркву від шкірки, раптом у вас є молода - її yе застосовуйте для очищення, так збережеться ще більше вітамінів. Промийте холодною водою. Натріть моркву на крупну тертку, можна також нарізати тонкими кружечками або соломкою.

Крок - 2
03

Для запікання сьомги або ж іншої червоної риби краще взяти цибулю порей. Вона солодша, ніж ріпчаста цибуля. У кулінарії застосовують тільки білі цибулини і зелену товсту частину стебла цибулі-порею. Сполосніть цибулю-порей. Наріжте тонкими слайсами і поки відкладіть.

Крок - 3
04

Тепер прийшов час скласти рибу з овочами разом. На робочу поверхню або обробну дошку покладіть великий шматок фольги для запікання, складений не менше ніж в два рази.

Крок - 4
05

По середині, на фольгу, викладіть натерту свіжу моркву, на неї кружечки цибулі-порей, яка додасть страві особливого смаку і аромату, так як вона не має такого різкого запаху як ріпчаста цибуля.

Крок - 5
06

На овочі покладіть шматок рибки. Посоліть його на свій смак, приправте чорним меленим перцем. Якщо ви любите трави, то можете додати їх на свій розсуд. Полийте рибу з овочами невеликою кількістю оливкової олії (або рослинною).

Крок - 6
07

Щільно загорніть фольгу. Довгі краї фольги закрутіть в трубочку, покладіть на деко і поставте в гарячу духовку, розігріту до 200 градусів на 15-20 хвилин.

Крок - 7
08

Приготовану червону рибу з овочами у фользі вийміть з духовки. Розгорніть фольгу і перекладіть готову страву на тарілку. Рибка вийшла соковитою і м'якою. Також червону рибу можете подати прямо в фользі, загорнувши акуратно її краї. За бажанням перед вживанням, полийте рибу свіжим лимонним соком. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти