Укр
Рус
Бобові Другі страви Корейська кухня

Червона квасоля по-корейськи

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

717 - переглядів
120 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Червона квасоля по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Червона квасоля по-корейськи - ситна, насичена смаками і ароматами страва з вершковою текстурою і запахом чебрецю. У рецепті розповідається, як приготувати червону квасолю в корейському стилі, але без екзотичних інгредієнтів, щоб вона вийшла пряною і соковитою. Кращим гарніром для квасолі стане відварений рис.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Червона квасоля по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки6.8 гр.
  • Жири5.2 гр.
  • Вуглеводи8.8 гр.
  • Калорії112 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У цьому рецепті використовується сушена червона квасоля, яку потрібно попередньо замочити на ніч у воді. Копчену ковбасу звільніть від оболонки і наріжте середніми кубиками.

Крок - 1
02

Нарізану ковбасу перекладіть в каструлю з невеликою кількістю рослинної олії і смажте на середньому вогні пару хвилин.

Крок - 2
03

Ріпчасту цибулю, стебло селери і солодкий зелений перець дрібно поріжте ножем.

Крок - 3
04

Коли ковбаса злегка зарум'яниться, всипте нарізані овочі і, помішуючи, смажте, поки цибуля не стане прозорою.

Крок - 4
05

Додайте в загальну масу подрібнені зубчики часнику і, помішуючи, смажте ще хвилину.

Крок - 5
06

Покладіть в страву лавровий лист. Всипте сушений чебрець, мелений чорний і кайенский перець.

Крок - 6
07

З замоченої квасолі злийте рідину і викладіть зерна в каструлю. Зверху покладіть копчений окіст.

Крок - 7
08

Влийте воду або курячий бульйон і акуратно перемішайте інгредієнти.

Крок - 8
09

Дочекайтеся закипання, знизьте вогонь до мінімуму і підтримуйте легке кипіння. Готуйте страву протягом 3-4 годин. Квасоля і м'ясо повинні стати м'якими. Приблизно через 1,5-2 години готування вміст каструлі потрібно посолити.

Крок - 9
10

Коли квасоля стане м'якою, почніть постійно помішувати суміш, щоб зерна зварилися і надали страві густу, вершкову консистенцію.

Крок - 10
11

Після цього червона квасоля по-корейськи буде готова. Перелийте її в тарілку для подачі і викладіть зверху відварений рис. Посипте страву подрібненою зеленою цибулею і додайте кілька крапель гострого соусу. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Макарони з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з підливою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Жульєн з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн з печінки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Коржі базлама - покроковий рецепт, фото 1 Коржі базлама 80 2 3 з 5 - детальніше -
Домашній сир - покроковий рецепт, фото 1 Домашній сир 50 1 2 з 5 - детальніше -