Червона квасоля по-корейськи - ситна, насичена смаками і ароматами страва з вершковою текстурою і запахом чебрецю. У рецепті розповідається, як приготувати червону квасолю в корейському стилі, але без екзотичних інгредієнтів, щоб вона вийшла пряною і соковитою. Кращим гарніром для квасолі стане відварений рис.
У цьому рецепті використовується сушена червона квасоля, яку потрібно попередньо замочити на ніч у воді. Копчену ковбасу звільніть від оболонки і наріжте середніми кубиками.
Нарізану ковбасу перекладіть в каструлю з невеликою кількістю рослинної олії і смажте на середньому вогні пару хвилин.
Ріпчасту цибулю, стебло селери і солодкий зелений перець дрібно поріжте ножем.
Коли ковбаса злегка зарум'яниться, всипте нарізані овочі і, помішуючи, смажте, поки цибуля не стане прозорою.
Додайте в загальну масу подрібнені зубчики часнику і, помішуючи, смажте ще хвилину.
Покладіть в страву лавровий лист. Всипте сушений чебрець, мелений чорний і кайенский перець.
З замоченої квасолі злийте рідину і викладіть зерна в каструлю. Зверху покладіть копчений окіст.
Влийте воду або курячий бульйон і акуратно перемішайте інгредієнти.
Дочекайтеся закипання, знизьте вогонь до мінімуму і підтримуйте легке кипіння. Готуйте страву протягом 3-4 годин. Квасоля і м'ясо повинні стати м'якими. Приблизно через 1,5-2 години готування вміст каструлі потрібно посолити.
Коли квасоля стане м'якою, почніть постійно помішувати суміш, щоб зерна зварилися і надали страві густу, вершкову консистенцію.
Після цього червона квасоля по-корейськи буде готова. Перелийте її в тарілку для подачі і викладіть зверху відварений рис. Посипте страву подрібненою зеленою цибулею і додайте кілька крапель гострого соусу. Смачного!
Випадкові рецепти