Укр
Рус
Бобові Другі страви Італійська кухня

Чорні боби з рисом

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

601 - переглядів
140 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Чорні боби з рисом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Кубинські чорні боби можна легко і смачно приготувати, і вони відмінно поєднуються з відвареним рисом. Цей рецепт заощадить ваш час на приготування ситного обіду на пару днів і при цьому буде таким же смачним. Ця страва чорних бобів з рисом настільки смачна і ситна, що ви можете використовувати її і навіть в якості вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чорні боби з рисом" (на 100 грам)

  • Білки1.6 гр.
  • Жири1.9 гр.
  • Вуглеводи10.9 гр.
  • Калорії69 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перш, ніж ви захочете приготувати цю страву, помістіть на ніч боби у велику миску з водою (повністю їх покривши) і накрийте їх.

Крок - 1
02

Тепер очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями червону цибулю. Розчиніть цукор в оцті в мисці, що не зроблена з алюмінію. Додайте подрібнену цибулю в травильну рідину, розмішайте. Накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник.

Крок - 2
03

На наступний день почніть приготування квасолі, подрібнивши від лушпиння і порізавши червону цибулю і солодкий зелений перець і приготувавши їх в оливковій олії у великій каструлі, поки вони не почнуть розм'якшуватися.

Крок - 3
04

Злийте боби і додайте їх в каструлю до перцю і цибулі разом з достатньою кількістю прісної води, щоб покрити на сантиметр. Додайте в каструлю орегано, кмин, чорний мелений перець, часниковий порошок, оцет і цукор. Ще не кладіть сіль. Варіть вміст на повільному вогні дві години або поки боби не стануть м'якими, час від часу помішуючи. Додайте додаткову кількість води, якщо боби перестануть бути зануреними у воду.

Крок - 4
05

Поки боби киплять, почніть підготовку рису, підсмаживши зерна в невеликій кількості оливковій олії в гарячій каструлі протягом хвилини або поки інгредієнт не пустить аромат. Додайте до рису воду і сіль. Доведіть до кипіння, потім накрийте кришкою і зменшіть вогонь. Готуйте близько години або поки вода не вбереться.

Крок - 5
06

Потім залийте в рис свіжовіджатий сік лайма, додайте стільки подрібненої кінзи, скільки хочете, і перемішайте. Залиште рис в теплому місці на годину або поки боби не будуть готові.

Крок - 6
07

Коли боби стануть м'якими, додайте в ємність сіль за смаком і, можливо, ще трохи оцту або цукру. Вимкніть вогонь і дайте вмісту охолонути не менше 15 хвилин, щоб рідина могла загуснути.

Крок - 7
08

Покладіть трохи рису на тарілку, полийте досить багато квасолі на нього, додайте подрібнену свіжу червону цибулю і додаткову кінзу на стороні з часточкою лайма. Готові чорні боби з рисом подавайте до столу в гарячому вигляді.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шаурма з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма з м’ясом 30 4 2 з 5 - детальніше -
Аджика - покроковий рецепт, фото 1 Аджика 40 1 3 з 5 - детальніше -
Фондю на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Фондю на молоці 40 3 3 з 5 - детальніше -
Хот-дог в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Хот-дог в домашніх умовах 45 4 3 з 5 - детальніше -