Укр
Рус
Чебуреки Випічка Російська кухня

Чебуреки по-домашньому

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

706 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Чебуреки по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Для приготування чебурека по - домашньому вам знадобиться буквально пів години, 20 хвилин з яких він буде перебувати в духовці. Готується він з листкового тіста, шинки, сиру і грибів. Дуже швидка і проста страва.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чебуреки по-домашньому" (на 100 грам)

  • Білки9.9 гр.
  • Жири16.3 гр.
  • Вуглеводи13.1 гр.
  • Калорії247 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Традиційно чебуреки готуються з прісного тіста з начинкою з подрібненого м'яса, цибулі і спецій. Чебуреки по - домашньому відрізняються набором інгредієнтів, але це не робить їх менш смачними. Як м'ясо використовуйте шинку. Виберіть будь-яку, на ваш смак. На кухонній дошці наріжте шинку спочатку тонкими пластинками, а потім невеликими кубиками.

Крок - 1
02

Замість прісне тіста в даному рецепті вам знадобиться листкове тісто. Якщо використовуєте заморожене, то попередньо дістаньте необхідну кількість і залиште на столі для розморожування. Дістаньте форму для запікання або невелике деко. Застеліть його пергаментом. Розкачайте тісто, щоб воно вийшло круглої форми і помістіть його в форму.

Крок - 2
03

На одну половину тіста рівномірно викладіть подрібнену шинку, при цьому залишивши вільним край тіста приблизно на 1,5 см.

Крок - 3
04

Як гриби краще всього використовувати печериці. Очистіть їх і, за бажанням, трохи проваріть. Наріжте гриби тонкими пластинками і викладіть зверху на подрібнену шинку.

Крок - 4
05

Візьміть шматочок моцарели і натріть на великій тертці. Посипте нею шинку з грибами, все також залишаючи вільним край тіста.

Крок - 5
06

Дістаньте глибоку невелику миску і розбийте в неї кілька курячих яєць. Киньте сіль і чорний мелений перець. За допомогою вінчика збийте все в однорідну масу. Акуратно вилийте її на начинку з шинки, грибів і сиру.

Крок - 6
07

Накрийте начинку вільною половиною тіста, щоб вийшла форма вареника. Ретельно защипніть краї тіста, можна зробити фігурний край.

Крок - 7
08

Яєчний жовток збийте до однорідної маси. За допомогою кухонного пензлика намажте зверху вийшовший чебурек. Шпажкою або зубочисткою зробіть кілька проколів в тісті. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 20 хвилин. Підрум'янений чебурек по - домашньому дістаньте з духовки. Дайте можливість трохи охолонути перед подачею на стіл. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пшоняна каша на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Пшоняна каша на молоці 35 2 2 з 5 - детальніше -
Гуляш з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з баранини 65 3 3 з 5 - детальніше -
Пастила в сушарці - покроковий рецепт, фото 1 Пастила в сушарці 55 3 3 з 5 - детальніше -
Омлет з макаронами - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з макаронами 45 3 3 з 5 - детальніше -