Укр
Рус
Чебуреки Випічка Східна кухня

Чебуреки з шинкою в духовці

( 5.0000 5 54 4 оцінки)
828 - переглядів
65 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Чебуреки з шинкою в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ситні чебуреки з шинкою, приготовані за цим рецептом, відмінно підходять для легкого перекусу на пікніку! Чебуреки в духовці приготувати досить легко і швидко, а головне з доступних інгредієнтів. Тісто вимішується швидко і не довго настоюється, а начинкою виступають завжди присутні в холодильнику продукти. Ці ароматні і смачні чебуреки можна вживати з солодким чаєм або іншими теплими напоями.

Інгредієнти

  • Сир твердий 50 г.
  • Шинка 100 г.
  • Молоко сухе 1 ст.л
  • Сіль 1 ч.л
  • Вершкове масло 25 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Вода 1/4 скл.
  • Борошно пшеничне 250 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку ємність (миску) засипте пшеничне борошно, яке попередньо бажано просіяти. Додайте в борошно сухе молоко і трохи присоліть.

Крок - 1
02

Потім розбийте в ємність куряче яйце і додайте заздалегідь подрібнене і трохи підтале вершкове масло (в цьому рецепті можна використовувати маргарин). Далі залийте в миску трохи теплої води і руками перемішайте, поки всі інгредієнти не утворять один суцільний клубок.

Крок - 2
03

Тепер, поступово підливаючи, в ємність теплу воду вимісіть густішу грудку тіста. Викладіть його на посипаний борошном стіл і замісіть однорідне пластичне тісто. Покладіть підготовлене тісто в миску, накрийте поліетиленовою плівкою або рушником і відставте в сторону хвилин на 30.

Крок - 3
04

Потім викладіть тісто на присипану борошном поверхню (стіл) і за допомогою качалки трохи розкачайте, далі притрусіть тісто борошном, переверніть на іншу сторону і ще раз скатайте в тонкий, великий пласт.

Крок - 4
05

Далі за допомогою блюдечка або банки виріжте на тісті невеликого розміру коржі. Кожен тонкий корж з тіста змастіть за допомогою кухонного пензлика заздалегідь збитим в однорідну масу курячим яйцем.

Крок - 5
06

Тепер по центру коржа викладіть нарізану шматочками або одну згорнуту скибочку шинки. Далі посипте поверх м'ясного виробу заздалегідь натертий на самій великій тертці твердий сир (його вибираєте по смаку).

Крок - 6
07

Далі акуратно скріпіть краї коржу, сховавши начинку всередині, а потім виделкою ще трохи примніть шов скріплення. Покладіть підготовлені заготовки з тіста на попередньо змащену маслом форму для випічки або піднос, а потім промажте їх яєчної сумішшю і відправте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів приблизно на 25 хвилин.

Крок - 7
08

Запечені чебуреки з шинкою, приготовані в духовці, викладіть на гарне блюдо і подавайте до обіднього столу з улюбленим соусом.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Слива сушеная - покроковий рецепт, фото 1 Слива сушеная 20 1 2 з 5 - детальніше -
Итальянский гамбургер - покроковий рецепт, фото 1 Итальянский гамбургер 45 4 2 з 5 - детальніше -
Шарлотка - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка 85 3 3 з 5 - детальніше -