Укр
Рус
Чебуреки Випічка Східна кухня

Чебуреки з м’ясом

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

992 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Чебуреки з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Чебуреки - традиційна випічка багатьох країн, приготувати їх можна з різними начинками - овочевою, сирною, фруктовою, і, звичайно ж, м'ясною. Смачні обсмажені в олії пиріжки з хрусткого тіста з начинкою з м'яса обожнюють усі, а як створити їх правильно, знає не багато хто. Дізнайтеся рецепт смачних і соковитих чебуреків з м'ясом і поділіться з друзями.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чебуреки з м’ясом" (на 100 грам)

  • Білки6.5 гр.
  • Жири31.8 гр.
  • Вуглеводи17.6 гр.
  • Калорії389 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску засипте заздалегідь просіяне борошно, трохи присоліть і добре перемішайте. Далі укладіть в миску нарізане невеликими квадратами і трохи підтале вершкове масло і руками трохи розімніть його і змішайте з борошном.

Крок - 1
02

Потім розбийте в невелику миску курячі яйця, залийте до них теплу воду і виделкою добре все збовтайте, до об'єднання продуктів. Далі залийте утворену яєчну суміш в миску з борошном, перемішайте і вимісіть щільне і еластичне тісто. Оберніть тісто в харчову плівку і відправте в холодильник на деякий час.

Крок - 2
03

Далі помістіть невелику сковорідку з рослинним маслом на плиту і добре прогрійте. Потім засипте в гаряче масло, попередньо вимитий і нарізаний дрібними кубиками болгарський перець, очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю і часник.

Крок - 3
04

Тепер трохи присоліть вміст сковороди і смажте, постійно мішаючи, близько 3-4 хвилин. Потім додайте до овочів заздалегідь підготовлений яловичий фарш (який можна приготувати самостійно з шматка м'яса або придбати в будь-якому супермаркеті або на ринку) і ретельно все перемішайте.

Крок - 4
05

Потім приправте вміст сковороди сухою паприкою і орегано, додайте чорний мелений перець і часниковий порошок, перемішайте і продовжуйте обсмажувати все близько 3-5 хвилин. Додайте томатну пасту, залийте бульон і томіть до повної готовності, ще десь 10 хвилин. Перекладіть підготовлену начинку в миску і відставте остигати.

Крок - 5
06

А тим часом викладіть тісто на присипану борошном поверхню, і за допомогою качалки розкачайте в тонкий великий пласт. Тепер невеликим круглим блюдцем або спеціальною формою виріжте на пласті тіста невеликі круглі заготовки.

Крок - 6
07

Далі в кожну круглу заготовку з тіста по центру укладіть остигнулу м'ясну начинку, акуратно загорніть, скріпивши краї і виделкою трохи притисніть, створивши певний візерунок.

Крок - 7
08

Тепер відправте глибоку сковороду на плиту, налийте в неї багато рослинного масла і добре розігрійте. Покладіть в киплячу олію майбутню випічку і прожарюйте, перевертаючи з боку на бік, до утворення золотої хрусткої скоринки на тісті.

Крок - 8
09

Далі, щоб видалити зайвий жир, викладіть готові чебуреки з м'ясом спочатку на паперовий рушник, а потім гарячими подавайте до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Брускетта з скумбрією - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з скумбрією 40 4 3 з 5 - детальніше -
Оладки з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Оладки з яблуками 50 4 3 з 5 - детальніше -
Печиво з варенням - покроковий рецепт, фото 1 Печиво з варенням 65 4 3 з 5 - детальніше -