Укр
Рус
thermomix thermomix
Чебуреки Випічка Східна кухня

Чебуреки з м’ясом

65 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Чебуреки з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Чебуреки - традиційна випічка багатьох країн, приготувати їх можна з різними начинками - овочевою, сирною, фруктовою, і, звичайно ж, м'ясною. Смачні обсмажені в олії пиріжки з хрусткого тіста з начинкою з м'яса обожнюють усі, а як створити їх правильно, знає не багато хто. Дізнайтеся рецепт смачних і соковитих чебуреків з м'ясом і поділіться з друзями.

Інгредієнти

  • Бульйон 1/4 скл.
  • Паста томат 2 ст.л
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Орегано 1/2 ч.л
  • Паприка 1/2 ч.л
  • Часник сушений 1/2 ч.л
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Фарш яловичий 500 г.
  • Масло рослинне 0.5 л.
  • Яйце 2 шт.
  • Вода 6 ст.л
  • Вершкове масло 150 г.
  • Сіль 1 1/2 ч.л
  • Борошно 2 1/2 скл.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    У глибоку миску засипте заздалегідь просіяне борошно, трохи присоліть і добре перемішайте. Далі укладіть в миску нарізане невеликими квадратами і трохи підтале вершкове масло і руками трохи розімніть його і змішайте з борошном.

    Крок - 1
  2. 02

    Потім розбийте в невелику миску курячі яйця, залийте до них теплу воду і виделкою добре все збовтайте, до об'єднання продуктів. Далі залийте утворену яєчну суміш в миску з борошном, перемішайте і вимісіть щільне і еластичне тісто. Оберніть тісто в харчову плівку і відправте в холодильник на деякий час.

    Крок - 2
  3. 03

    Далі помістіть невелику сковорідку з рослинним маслом на плиту і добре прогрійте. Потім засипте в гаряче масло, попередньо вимитий і нарізаний дрібними кубиками болгарський перець, очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю і часник.

    Крок - 3
  4. 04

    Тепер трохи присоліть вміст сковороди і смажте, постійно мішаючи, близько 3-4 хвилин. Потім додайте до овочів заздалегідь підготовлений яловичий фарш (який можна приготувати самостійно з шматка м'яса або придбати в будь-якому супермаркеті або на ринку) і ретельно все перемішайте.

    Крок - 4
  5. 05

    Потім приправте вміст сковороди сухою паприкою і орегано, додайте чорний мелений перець і часниковий порошок, перемішайте і продовжуйте обсмажувати все близько 3-5 хвилин. Додайте томатну пасту, залийте бульон і томіть до повної готовності, ще десь 10 хвилин. Перекладіть підготовлену начинку в миску і відставте остигати.

    Крок - 5
  6. 06

    А тим часом викладіть тісто на присипану борошном поверхню, і за допомогою качалки розкачайте в тонкий великий пласт. Тепер невеликим круглим блюдцем або спеціальною формою виріжте на пласті тіста невеликі круглі заготовки.

    Крок - 6
  7. 07

    Далі в кожну круглу заготовку з тіста по центру укладіть остигнулу м'ясну начинку, акуратно загорніть, скріпивши краї і виделкою трохи притисніть, створивши певний візерунок.

    Крок - 7
  8. 08

    Тепер відправте глибоку сковороду на плиту, налийте в неї багато рослинного масла і добре розігрійте. Покладіть в киплячу олію майбутню випічку і прожарюйте, перевертаючи з боку на бік, до утворення золотої хрусткої скоринки на тісті.

    Крок - 8
  9. 09

    Далі, щоб видалити зайвий жир, викладіть готові чебуреки з м'ясом спочатку на паперовий рушник, а потім гарячими подавайте до столу.

    Крок - 9

Оцінити рецепт