Чебуреки з яловичини та свинини виходять ніжними, соковитими та при цьому не дуже жирними. Це класичне поєднання м'яса для приготування цієї страви. Якщо шукаєте ідеальний рецепт чебуреків, він перед вами. У покроковій інструкції ми розповімо, як зробити їх повітряними та хрусткими.
Борошно просійте в миску та влийте гарячу воду. Всипте сіль і вбийте яйце.
Вершкове масло розтопіть у мікрохвильовій печі або на водяній бані і відправте в загальну масу.
Перемішайте продукти та замісіть тісто для чебуреків. Воно має бути м'яким, але нелипким.
Змастіть миску невеликою кількістю олії. Сформуйте з тіста кулю і викладіть в миску. Накрийте його рушником та відставте на 10 хвилин.
Тісто, що відпочило, викладіть на присипану мукою робочу поверхню і розділіть на однакові частини за кількістю чебуреків (у нас чотири).
З кожного шматочка сформуйте коржик і один розкотіть у тонкий круглий пласт. Щоб надати йому правильної форми, скористайтеся тарілкою і обріжте зайве за допомогою ножа.
Зробіть м'ясну начинку. Готовий свинячий фарш викладіть в миску, посоліть і поперчіть. Додайте нарізану дрібними кубиками цибулю. Змішайте інгредієнти до однорідності.
Розділіть начинку на рівні частини за кількістю чебуреків. Одну з них викладіть на половинку кола із тіста.
Накрийте начинку другою половинкою кола і заліпіть краї. Для краси та надійності краще робити це за допомогою виделки.
Добре розігрійте на сковорідці олію, викладіть туди заготівлю і смажте до золотаво-коричневої скоринки з обох боків. Так само зліпіть і посмажте інші чебуреки з яловичини і свинини. Вони вийдуть дуже ніжними, крихкими та повітряними. Смачного!
Випадкові рецепти