Укр
Рус
Чебуреки Випічка Східна кухня

Чебуреки в сковороді

( 5.0000 5 54 4 оцінки)
797 - переглядів
60 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Чебуреки в сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Чебуреки - випічка дуже смачна, але при цьому досить калорійна! Якщо ви, все ж, не боїтеся зайвих калорій і зважитеся на приготування цієї страви, у нас для вас є прекрасний рецепт чебуреків на сковороді. Тим більше, що тісто готувати самостійно не потрібно.

Інгредієнти

  • Тісто 400 г.
  • Бульйон 1/2 скл.
  • Соус томатний 1/4 скл.
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Часник сушений 1 ч.л
  • Паприка 1 ч.л
  • Соус сальса верде 2 ст.л
  • Цибуля 1 шт.
  • Болгарський перець 1 1/2 шт.
  • Масло рослинне 1 1/2 скл.
  • Сіль за смаком
  • Спеції для м’яса 1 ч.л
  • Куряче філе 500 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу помістіть глибоку каструлю з підсоленою водою на плиту і доведіть до кипіння. Потім засипте в неї спеції до м'яса і покладіть заздалегідь вимите куряче філе. Варіть до повної готовності, близько 25 хвилин, а потім викладіть на тарілку і охолодіть.

Крок - 1
02

Далі помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Потім покладіть в гаряче масло попередньо вичищений, вимитий і дрібно нарізаний болгарський перець (краще, коли різного кольору) і очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю.

Крок - 2
03

Обсмажуйте вміст сковороди, постійно помішуючи, близько 5 хвилин, а потім додайте соус сальса верде і протоміть ще кілька хвилин.

Крок - 3
04

Тепер добре посоліть все в сковороді, приправте паприкою і часниковим порошком, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно перемішайте. Далі залийте в сковорідку томатний соус і покладіть раніше відварене і вже подрібнене куряче філе.

Крок - 4
05

Продовжуйте обсмажувати вміст сковороди, постійно помішуючи пару хвилин, а потім залийте все раніше відвареним курячим бульйоном і томіть, помішуючи, ще приблизно 5-10 хвилин. Потім перекладіть готову начинку в миску і залиште охолоджуватися.

Крок - 5
06

Далі викладіть на стіл невеликого розміру коржі з тіста, які можна легко зараз знайти в будь-якому магазині. Якщо у вас є час і бажання, то тісто можна приготувати і самостійно. Отже, в центр кожного коржика покладіть охолоджену начинку з курки і акуратно закріпіть краї, утворивши виделкою певний візерунок на них.

Крок - 6
07

Тепер помістіть неглибоку сковороду на плиту, налийте в неї багато рослинного масла і закип'ятіть. Покладіть в киплячу олію підготовлені начинені коржі і обсмажуйте по 2-3 хвилини з обох сторін, до появи золотистої, хрусткої скоринки на них.

Крок - 7
08

Готові чебуреки, приготовані в сковороді, викладіть на тарілку з паперовим рушником (для видалення зайвого жиру) і приступайте пробувати ароматну і смачну випічку.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Чизкейк классический - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк классический 50 4 3 з 5 - детальніше -
Ром с колой - покроковий рецепт, фото 1 Ром с колой 15 1 1 з 5 - детальніше -
Картошка тушеная - покроковий рецепт, фото 1 Картошка тушеная 50 5 3 з 5 - детальніше -
Вермишель c оливками - покроковий рецепт, фото 1 Вермишель c оливками 20 3 1 з 5 - детальніше -