Укр
Рус
Чебуреки Випічка Східна кухня

Чебуреки хрусткі

( 5.0000 5 59 9 оцінок)
838 - переглядів
50 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Чебуреки хрусткі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Якщо чебуреки є однією з улюблених ваших страв, але ви не ризикували їх коли-небудь створити самостійно, ми хочемо поділитися з вами одним з кращих рецептів цієї випічки. Дотримуючись вказівок цього рецепта у вас вийдуть ситні, соковиті хрусткі чебуреки з ароматною сирною начинкою.

Інгредієнти

  • Зелена цибуля 1/2 пуч.
  • Чеддер 100 г.
  • Сир твердий 150 г.
  • Оцет яблучний 1 ст.л
  • Розпушувач для тіста 1 ч.л
  • Сіль 1 ч.л
  • Йогурт 1 скл.
  • Борошно 3 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику миску просійте пшеничну муку і утворіть невелике заглиблення в ній. Потім засипте в поглиблення борошна розпушувач для тіста, трохи солі і оцет.

Крок - 1
02

Далі залийте в борошно йогурт високої жирності (але можна використовувати кисле молоко) і кухонною лопаткою добре все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів. Тепер руками ще раз ретельно вимісіть тісто, до еластичного і м'якого стану, а потім покладіть його в миску і залиште хвилин на 30 до подальшого використання.

Крок - 2
03

Тепер натріть на самій великій тертці в невелику миску твердий сир (на ваш смак), додайте також натертий чеддер.

Крок - 3
04

Далі промийте під проточною водою, трохи просушіть, а потім на обробній дошці дрібно наріжте зелену цибулю. Засипте подрібнену цибулю (можна так само використовувати зелень кропу або петрушки) в миску до сирів і ретельно все між собою перемішайте.

Крок - 4
05

Тепер викладіть «відпочиле» тісто на присипаний борошном стіл і розкачайте в певну ковбаску. Розділіть утворену ковбаску на рівномірні частини, загорніть в невеликі кулі і покладіть на обробну дошку, залиште ще на деякий час.

Крок - 5
06

Далі викладіть кожну кулю на присипану борошном дошку і розкачайте качалкою в тонкий корж. Тепер в кожен коржик покладіть підготовлену трохи раніше начинку з сиру, змочіть краї водою і акуратно їх закріпіть, утворивши чебуреки.

Крок - 6
07

Потім в кожній заготівлі чебурека за допомогою виделки утворіть певні надрізи на краях закріплення (це і є відмінністю цієї випічки від інших).

Крок - 7
08

Далі помістіть досить глибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і закип'ятіть. Потім викладіть підготовлені заготовки (чебуреки) в киплячу олію і обсмажуйте з обох сторін, до появи красивої кірки на них.

Крок - 8
09

Тепер викладіть обсмажену випічку на паперову серветку для видалення зайвого жиру. Далі перекладіть хрусткі чебуреки на красиве блюдо і подавайте до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Закуска из моркови с чесноком - покроковий рецепт, фото 1 Закуска из моркови с чесноком 45 4 3 з 5 - детальніше -
Борщ с красной капустой - покроковий рецепт, фото 1 Борщ с красной капустой 85 6 4 з 5 - детальніше -
Хинкали с фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Хинкали с фаршем 70 4 3 з 5 - детальніше -