Укр
Рус
Часниковий Соуси Італійська кухня

Часниковий соус для пельменів

( 5.0000 5 57 7 оцінок)
766 - переглядів
35 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Часниковий соус для пельменів - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Приготуйте неймовірно смачний і простий часниковий соус для пельменів з інгредієнтів, які завжди знайдуться на вашій кухні. Тим більше, що такий соус набагато корисніший ніж куплений в магазині.

Інгредієнти

  • Масло рослинне 1/2 скл.
  • Яйце 1 шт.
  • Сіль 1/2 ч.л
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Часник 3 зуб.
  • Діжонська гірчиця 1/2 ч.л
  • сік лимонний 1 ч.л
  • Оцет яблучний 1 ч.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Відразу поставте біля себе необхідні продукти для приготування соусу, щоб потім не шукати. У чашу блендера вилийте рослинне масло, його беріть обов'язково рафіноване, щоб соус не вийшов зі специфічним смаком.

Крок - 1
02

Яйця для будь-якого соусу обов'язково повинні бути свіжими, тому що не піддаються жодній термічній обробці. Щоб визначити свіжість, яйця опустіть його в склянку з водою - якщо воно лягло на дно в горизонтальному положенні, значить яйце свіже. У чашу блендера вбийте яйце.

Крок - 2
03

Поставте ніжку погружного блендера в чашу і починайте збивати рослинне масло з яйцем спочатку на низькій швидкості, а потім збільште до максимальної швидкості. Збивайте, поки маса не стане густішою і білою. Вимкніть блендер. Додайте до збитою білої маси сіль і чорний мелений перець.

Крок - 3
04

Так як ви готуєте часниковий соус, значить, вам знадобитися часник. Очищені зубки часнику пропустіть через прес або дуже дрібно наріжте. Перекладіть часник в чашу блендера.

Крок - 4
05

Видавіть сік з лимона в окрему ємність, вам його знадобиться трохи. Відміряйте сік чайною ложечкою і перелийте до решти інгредієнтів в чашу.

Крок - 5
06

Також покладіть в чашу блендера діженську гірчицю, не використовуйте «Руську» або якусь іншу, можна зіпсувати соус. Діжонська гірчиця має більш делікатний, м'який смак з кисло-солодкими нотками.

Крок - 6
07

В останню чергу додайте оцет. Який саме, визначте на свій розсуд. Це може бути і 9%, і яблучний, і будь-який винний.

Крок - 7
08

Продовжуйте збивати соус на високій швидкості, поки він не стане густим. Якщо соус не дуже загусає, додайте ще невелику кількість оцту. Соус повинен бути схожий по консистенції на сметану. Подавайте соус до пельменів будь-якого виду. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Бастурма из свинины - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма из свинины 50 6 3 з 5 - детальніше -
Макароны с плавленым сыром - покроковий рецепт, фото 1 Макароны с плавленым сыром 40 4 3 з 5 - детальніше -