Укр
Рус
Суп-пюре Перші страви Українська кухня

Часниковий суп пюре

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

655 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Часниковий суп пюре - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Коли - небудь доводилося куштувати часниковий суп - пюре? Не уявляєте на скільки він смачний і простий. Використовуються інгредієнти, які завжди є під рукою, а приготування займає всього близько півгодини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Часниковий суп пюре" (на 100 грам)

  • Білки8.8 гр.
  • Жири11 гр.
  • Вуглеводи18 гр.
  • Калорії199 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Основним інгредієнтом часникового супу - пюре є звичайно ж часник. Тому на самому початку займіться його підготовкою найближчими днями. Вам знадобляться головки часнику з великими зубами. Відокремте необхідну кількість і очистіть від лушпиння.

Крок - 1
02

Поставте каструлю на середній вогонь. Киньте шматочок вершкового масла і невелику кількість оливкової олії. Як тільки масло розтопиться, відправте в каструлю необхідну кількість очищених зубчиків часнику.

Крок - 2
03

Періодично помішуючи, обсмажте часник до появи аромату. Потім поступово додайте невелику кількість борошна, постійно перемішуючи вміст каструлі, поки масло не загусне.

Крок - 3
04

Дайте можливість часнику з борошном трохи підрум'янитися в маслі. Тим часом в окремій ємності закип'ятіть воду і відміряйте необхідну кількість. Залийте окропом вміст каструлі, ретельно перемішайте. Посоліть за смаком, накрийте кришкою і дайте можливість супу покипіти 20 хвилин.

Крок - 4
05

Поки суп готується на плиті, займіться наступним. Візьміть свіже куряче яйце, відокремте жовток від білка і помістіть їх в окремі мисочки. Збийте виделкою жовток до однорідної маси. У білок налийте червоний винний оцет і добре розмішайте.

Крок - 5
06

Зніміть кришку з каструлі з часниковим супом, вогонь не вимикайте. Розмішуйте суп ложкою в одному напрямку, поступово додаючи суміш яєчних білків з винним оцтом, щоб в супі утворилися яєчні пасма.

Крок - 6
07

У мисочку з яєчним жовтком додайте кілька ложок супу, розмішайте. Потім вилийте цю суміш в каструлю, ретельно розмішайте. Залиште готуватися ще кілька хвилин.

Крок - 7
08

Тим часом наріжте частину багета на скибочки і обсмажте їх з двох сторін на сковороді. Подавайте часниковий суп - пюре з хрусткими грінками. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -
Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем 90 5 3 з 5 - детальніше -
Рідке тісто - покроковий рецепт, фото 1 Рідке тісто 20 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Локшина домашня - покроковий рецепт, фото 1 Локшина домашня 40 4 3 з 5 - детальніше -
Картопля по-селянськи в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Картопля по-селянськи в духовці 60 4 3 з 5 - детальніше -
Картопляний салат з оселедцем - покроковий рецепт, фото 1 Картопляний салат з оселедцем 45 3 3 з 5 - детальніше -