Укр
Рус

Часникові грінки з чорного хліба

( 4.9048 4 521 21 оцінка)
1679 - переглядів
30 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Часникові грінки з чорного хліба - покроковий рецепт, фото 1

опис

Грінки - це чудова закуска, яку знають і люблять усі. Підсушений або підсмажений хліб в поєднанні з різними добавками - відмінний перекус, супутник під пиво або чай. Пропонуємо вам приготувати один з варіантів: часникові грінки з чорного хліба. Пікантні, гострі, ароматні, хрусткі грінки обов'язково сподобаються вам і гостям, готуються простіше простого. Спробуйте приготувати грінки з цим рецептом і переконайтеся, як за лічені хвилини можна зробити відмінну закуску.

Інгредієнти

  • Рожевий перець 1 ч.л
  • Горгонзола 150 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Яйце 4 шт.
  • Лайм 1 шт.
  • Авокадо 1 шт.
  • Оливкова олія 40 мл.
  • Хліб 4 скиб.
  • Часник 3 зуб.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Процес приготування часникових грінок забере у вас кілька хвилин, оскільки не потрібно особливих попередніх приготувань. Отже, для початку поставимо варитися яйця. Для грінок вони потрібні нам крутими, тому залишаємо їх готуватися в киплячій воді близько 10 хвилин, а потім заливаємо холодною водою, щоб потім вони легше очистилися від шкаралупи.

Крок - 1
02

Тим часом нарізаємо скибочками чорний хліб. Товщина шматочків приблизно півтора сантиметра.

Крок - 2
03

Тепер наливаємо на сковорідку оливкове масло і ставимо її на вогонь. Коли вона розігріється, викладаємо шматочки хліба і обсмажуємо з кожного боку по дві хвилини до появи золотистої скоринки.

Крок - 3
04

Після цього приготуємо смачну намазку. Для цього миєму авокадо і лайм. Авокадо звичайно ж повинен бути стиглим.

Крок - 4
05

Досвідчені кулінари рекомендують вибирати плоди, у яких верхівка тверда, а сам авокадо м'який.

Крок - 5
06

Авокадо розрізаємо навпіл, дістаємо кісточку і акуратно виймаємо ложкою м'якоть в окрему ємність.

Крок - 6
07

Потім розрізаємо лайм і видавлюємо з нього сік, який додаємо до м'якоті авокадо.

Крок - 7
08

Сюди ж наливаємо трохи оливкового масла і додаємо чайну ложку рожевого перцю. Тепер всі ці інгредієнти ретельно перемішуємо, розминаючи звичайною виделкою, щоб вийшла однорідна маса пастоподібної консистенції і красивого салатового відтінку.

Крок - 8
09

Ще очистимо часник від лушпиння. Потім кожну скибочку підсмаженого хліба трохи посипаємо сіллю і натираємо часником.

Крок - 9
10

Після цього ріжемо вже готові очищені і охолоджені яйця навпіл і приступаємо до завершального етапу приготування.

Крок - 10
11

Скибочки хліба намазуємо товстим шаром нашої апетитної пасти. Зверху викладаємо дві половинки вареного яйця, а також кілька шматочків сиру горгонзоли.

Крок - 11
12

В кінці ще трохи поливаємо оливковою олією, а також можна додати трошки рожевого перцю.

Крок - 12
13

Красиві, яскраві, ошатні часникові грінки з чорного хліба з неймовірно смачним намазуванням і в супроводі хорошого сиру і варених яєць готові. Можна подавати до столу, щоб гості скоріше насолодилися незвичайним смаком такої простої здавалося б і звичайної страви.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти