Укр
Рус
Мясо Другі страви Грузинська кухня

Чахохбілі по грузинськи

( 4.7059 4 517 17 оцінок)

2090 - переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Чахохбілі по грузинськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Відмінне тушковане м'ясо, придатне для грузинського бенкету, чахохбілі - це класичне страва Грузії. Насичений смак і аромат. І хоча у кожного грузина є своя версія цієї страви, я впевнений, що моя версія сподобається будь-якому з них!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чахохбілі по грузинськи" (на 100 грам)

  • Білки7.8 гр.
  • Жири7.7 гр.
  • Вуглеводи2.4 гр.
  • Калорії116 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти. Помийте під проточною водою курку (тут можна використовувати гомілки і плечову частину), промокніть паперовим рушником і, присоливши і приперчив відставте на час. Далі помийте і наріжте невеликими кільцями, можна навіть з кісточками, зелений і червоний перець чилі.

Крок - 1
02

Помийте і наріжте дрібними шматочками помідор. Очистіть від лушпиння і наріжте невеликими кубиками ріпчасту цибулю.

Крок - 2
03

Потім очистіть від лушпиння і пропустіть через чеснокодавку зубчики часнику. Так само вам знадобляться ароматні приправи, густа томатна паста і нашаткована зелень петрушки.

Крок - 3
04

Тепер приступайте до приготування страви. Глибоку каструлю помістіть на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Далі укладіть в киплячу олію куряче м'ясо і обсмажуйте, перевертаючи, до утворення легкої золотистої скоринки.

Крок - 4
05

Потім витягніть підсмажене м'ясо і закиньте в цю ж каструлю нарізану цибулю. Обсмажуйте близько 5 хвилин, до розм'якшення, а потім закиньте подрібнений перець чилі.  

Крок - 5
06

Тепер залийте в каструлю біле вино, добре перемішайте і тушкуйте близько однієї хвилини, а потім засипте асорті з спецій і видавлений часник. Продовжуйте обсмажувати, постійно помішуючи близько 2 хвилин.

Крок - 6
07

Далі закиньте в каструлю нарізані помідори і томатну пасту (можна використовувати кетчуп) і, добре перемішавши, обсмажуйте кілька хвилин.

Крок - 7
08

Накрийте каструлю кришкою, зменшіть вогонь і залиште страву тушкуватись на 40 хвилин. Після закінчення цього часу відкрийте кришку і усипьте вміст каструлі нашинкованной зеленню петрушки, перемішайте і можете розливати по тарілках.

Крок - 8
09

Готовий Чахохбілі по грузинськи подавайте з м'яким хлібом і свіжим салатом з овочів.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Біляші з м’ясом "Чудові" - покроковий рецепт, фото 1 Біляші з м’ясом "Чудові" 60 5 3 з 5 - детальніше -
Песто - покроковий рецепт, фото 1 Песто 20 1 2 з 5 - детальніше -
Суп пюре з грибів - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре з грибів 50 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт 60 5 4 з 5 - детальніше -
Рис з овочами та куркою - покроковий рецепт, фото 1 Рис з овочами та куркою 50 4 2 з 5 - детальніше -
Зефір з желатином - покроковий рецепт, фото 1 Зефір з желатином 45 3 3 з 5 - детальніше -