Укр
Рус
thermomix thermomix

Чахохбілі з індички

60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Чахохбілі з індички - покроковий рецепт, фото 1

опис

Ситною, легкою і швидко готуючою є страва чахохбілі з індички. В принципі - це м'ясо, яке тушкується з різними овочами з добавкою спецій. Існує безліч різновидів цієї страви, але зараз розглянемо одну з найпростіших.

Інгредієнти

  • Перець чорний мелений за смаком
  • Коріандр 1/2 ст.л
  • Перець червоний чілі 1 шт.
  • Вино біле сухе 1/2 скл.
  • Сіль за смаком
  • Часник 4 зуб.
  • Петрушка 1/2 пуч.
  • Помідор 2 шт.
  • Болгарський перець 2 шт.
  • Вершкове масло 2 ст.л
  • Цибуля 1 шт.
  • Індичка 1 кг.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    В першу чергу займіться підготовкою м'яса. У цьому рецепті використовується гомілка індички, тому ретельно її перемийте і акуратно, за допомогою гострого ножа відокремте м'ясо від кістки і наріжте невеликими шматками.

    Крок - 1
  2. 02

    Далі помістіть глибоку каструлю на плиту, укладіть в неї нарізане м'ясо і включіть плиту. Потім обсмажуйте м'ясо, постійно помішуючи до позбавлення в ньому розоватості і отримання ніжної скоринки.

    Крок - 2
  3. 03

    Тепер очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її тонкими півкільцями.

    Крок - 3
  4. 04

    Потім помістіть невелику сковорідку на плиту, покладіть в неї вершкове масло і закиньте раніше нарізану цибулю. Обсмажуйте овоч при середній температурі, не забуваючи помішувати до коричнево-золотистого кольору, а потім відправте в каструлю з індичкою.

    Крок - 4
  5. 05

    Далі видаліть нутрощі і насіння в болгарському перці, а потім наріжте його тонкою соломкою. Помістіть нарізаний перець в сковорідку, де тільки що смажилась цибуля і відправте на вогонь. Обсмажуйте овоч, постійно помішуючи, до його розм'якшення і зміни кольору на золотистий. Перець так само відправте в каструлю до м'яса.

    Крок - 5
  6. 06

    Тепер промийте під проточною водою помідори і на обробній дошці наріжте їх невеликими шматочками. Потім відправте нарізані томати до решти продуктів в каструлю.

    Крок - 6
  7. 07

    Тепер промийте під проточною водою зелень петрушки, трохи просушіть і на обробній дошці дрібно наріжте. Очистіть від лушпиння зубчики часнику.

    Крок - 7
  8. 08

    Далі рясно посоліть вміст каструлі, ретельно перемішайте і, включивши вогонь сильніше, продовжуйте все тушкувати.

    Крок - 8
  9. 09

    Потім залийте в ємність трохи вина, перемішайте, накрийте кришкою і залиште страву томитися хвилин на 15.

    Крок - 9
  10. 10

    Тепер наріжте дрібними шматочками червоний перець чілі і разом з, заздалегідь нашаткованої петрушкою відправте в каструлю до м'яса.

    Крок - 10
  11. 11

    Потім приправте все коріандром, приперчив чорним меленим перцем і видавіть часник через чеснокодавку. Далі ретельно перемішайте вміст сковороди і залиште томитися ще на 20 хвилин.

    Крок - 11
  12. 12

    Чахохбілі з індички розкладіть в неглибокі тарілки, і подавайте гарячим до столу з білим хлібом.

    Крок - 12

Оцінити рецепт