Укр
Рус
Мясо Другі страви Казахська кухня

Чахохбілі з індички

( 4.8750 4 516 16 оцінок)

3225 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Чахохбілі з індички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Казахська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ситною, легкою і швидко готуючою є страва чахохбілі з індички. В принципі - це м'ясо, яке тушкується з різними овочами з добавкою спецій. Існує безліч різновидів цієї страви, але зараз розглянемо одну з найпростіших.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Чахохбілі з індички" (на 100 грам)

  • Білки10.2 гр.
  • Жири1.7 гр.
  • Вуглеводи2.7 гр.
  • Калорії75 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться підготовкою м'яса. У цьому рецепті використовується гомілка індички, тому ретельно її перемийте і акуратно, за допомогою гострого ножа відокремте м'ясо від кістки і наріжте невеликими шматками.

Крок - 1
02

Далі помістіть глибоку каструлю на плиту, укладіть в неї нарізане м'ясо і включіть плиту. Потім обсмажуйте м'ясо, постійно помішуючи до позбавлення в ньому розоватості і отримання ніжної скоринки.

Крок - 2
03

Тепер очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її тонкими півкільцями.

Крок - 3
04

Потім помістіть невелику сковорідку на плиту, покладіть в неї вершкове масло і закиньте раніше нарізану цибулю. Обсмажуйте овоч при середній температурі, не забуваючи помішувати до коричнево-золотистого кольору, а потім відправте в каструлю з індичкою.

Крок - 4
05

Далі видаліть нутрощі і насіння в болгарському перці, а потім наріжте його тонкою соломкою. Помістіть нарізаний перець в сковорідку, де тільки що смажилась цибуля і відправте на вогонь. Обсмажуйте овоч, постійно помішуючи, до його розм'якшення і зміни кольору на золотистий. Перець так само відправте в каструлю до м'яса.

Крок - 5
06

Тепер промийте під проточною водою помідори і на обробній дошці наріжте їх невеликими шматочками. Потім відправте нарізані томати до решти продуктів в каструлю.

Крок - 6
07

Тепер промийте під проточною водою зелень петрушки, трохи просушіть і на обробній дошці дрібно наріжте. Очистіть від лушпиння зубчики часнику.

Крок - 7
08

Далі рясно посоліть вміст каструлі, ретельно перемішайте і, включивши вогонь сильніше, продовжуйте все тушкувати.

Крок - 8
09

Потім залийте в ємність трохи вина, перемішайте, накрийте кришкою і залиште страву томитися хвилин на 15.

Крок - 9
10

Тепер наріжте дрібними шматочками червоний перець чілі і разом з, заздалегідь нашаткованої петрушкою відправте в каструлю до м'яса.

Крок - 10
11

Потім приправте все коріандром, приперчив чорним меленим перцем і видавіть часник через чеснокодавку. Далі ретельно перемішайте вміст сковороди і залиште томитися ще на 20 хвилин.

Крок - 11
12

Чахохбілі з індички розкладіть в неглибокі тарілки, і подавайте гарячим до столу з білим хлібом.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Кролик в винному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Кролик в винному соусі 75 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти