Укр
Рус
Свинина Другі страви Російська кухня

Біточки з м’яса

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

810 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Біточки з м’яса - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Біточки з м'яса являють собою шматочки свинячої м'якоті, запечені в духовці з цибулею. Запікання вважається одним із кращих способів приготування, тому що в цьому випадку в продуктах зберігаються корисні речовини і не утворюються канцерогени. Цибуля, рослинна олія та «секретний» інгредієнт, про який ви дізнаєтеся з рецепту, зроблять пісну свинину соковитою, а спеції додадуть м'ясу чудовий смак та аромат. На гарнір ми подамо свіжий салат із капусти з огірком.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Біточки з м’яса" (на 100 грам)

  • Білки8.6 гр.
  • Жири18.1 гр.
  • Вуглеводи2.9 гр.
  • Калорії215 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цибулю звільніть від лушпиння і наріжте кільцями середньої товщини. Викладіть їх на лист і рівномірно розподіліть по дну. Збризкайте цибулю рослинною олією.

Крок - 1
02

Свинячу м'якоть (у нас антрекот без кістки) вимийте та просушіть паперовими рушниками. Наріжте м'ясо скибочками завтовшки приблизно 1,5-2 см.

Крок - 2
03

Кожен із них присипте з обох боків сіллю та меленим чорним перцем. Після цього відбийте свинину з обох боків кухонним молоточком.

Крок - 3
04

Відбите м'ясо відправте в миску і приправте солодкою паприкою та олією. Перемішайте інгредієнти, щоб спеції та олія рівномірно обволокли шматочки.

Крок - 4
05

Замариновану свинину викладіть поверх цибулі та рівномірно полийте пивом. Відправте лист до попередньо розігрітої до 180 градусів духової шафи на 35 хвилин.

Крок - 5
06

Поки готуються биточки, зробіть овочевий салат. Капусту вимийте, розберіть на листя та наріжте середніми квадратами. Викладіть їх у миску для змішування.

Крок - 6
07

Свіжий огірок вимийте, наріжте тонкими півколами і відправте в ємність з капустою.

Крок - 7
08

Всипте туди сіль і чорний мелений перець. Влийте оцет і покладіть майонез. Додайте олію і перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 8
09

Вийміть свинячі битки з духовки і разом із цибулею викладіть на порційні тарілки. Поруч покладіть салат із капусти з огірком. Полийте м'ясо верхом соком, який виділився під час запікання - і подавайте страву до столу. Біточки з м'яса, запечені за цим рецептом, виходять суперніжними, соковитими та смачними. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Макарони з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з ковбасою 45 6 2 з 5 - детальніше -
Гаспачо з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо з креветками 50 4 3 з 5 - детальніше -
Грибний суп - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп 50 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Біфштекс по флорентійськи - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс по флорентійськи 35 1 2 з 5 - детальніше -
Хрустке безе - покроковий рецепт, фото 1 Хрустке безе 40 3 3 з 5 - детальніше -
Нагетси з червоної риби - покроковий рецепт, фото 1 Нагетси з червоної риби 60 3 3 з 5 - детальніше -