Біточки з м'яса являють собою шматочки свинячої м'якоті, запечені в духовці з цибулею. Запікання вважається одним із кращих способів приготування, тому що в цьому випадку в продуктах зберігаються корисні речовини і не утворюються канцерогени. Цибуля, рослинна олія та «секретний» інгредієнт, про який ви дізнаєтеся з рецепту, зроблять пісну свинину соковитою, а спеції додадуть м'ясу чудовий смак та аромат. На гарнір ми подамо свіжий салат із капусти з огірком.
Цибулю звільніть від лушпиння і наріжте кільцями середньої товщини. Викладіть їх на лист і рівномірно розподіліть по дну. Збризкайте цибулю рослинною олією.
Свинячу м'якоть (у нас антрекот без кістки) вимийте та просушіть паперовими рушниками. Наріжте м'ясо скибочками завтовшки приблизно 1,5-2 см.
Кожен із них присипте з обох боків сіллю та меленим чорним перцем. Після цього відбийте свинину з обох боків кухонним молоточком.
Відбите м'ясо відправте в миску і приправте солодкою паприкою та олією. Перемішайте інгредієнти, щоб спеції та олія рівномірно обволокли шматочки.
Замариновану свинину викладіть поверх цибулі та рівномірно полийте пивом. Відправте лист до попередньо розігрітої до 180 градусів духової шафи на 35 хвилин.
Поки готуються биточки, зробіть овочевий салат. Капусту вимийте, розберіть на листя та наріжте середніми квадратами. Викладіть їх у миску для змішування.
Свіжий огірок вимийте, наріжте тонкими півколами і відправте в ємність з капустою.
Всипте туди сіль і чорний мелений перець. Влийте оцет і покладіть майонез. Додайте олію і перемішайте інгредієнти до однорідності.
Вийміть свинячі битки з духовки і разом із цибулею викладіть на порційні тарілки. Поруч покладіть салат із капусти з огірком. Полийте м'ясо верхом соком, який виділився під час запікання - і подавайте страву до столу. Біточки з м'яса, запечені за цим рецептом, виходять суперніжними, соковитими та смачними. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти