Укр
Рус
Торти Випічка Марокканська кухня

Бісквіт в мультиварці

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

758 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Бісквіт в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Марокканська кухня, Румунська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Мультиварка - велика помічниця на вашій кухні. У ній можна приготувати безліч різноманітних страв. А також легко і просто спекти бісквіт.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бісквіт в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки3.8 гр.
  • Жири17 гр.
  • Вуглеводи29.2 гр.
  • Калорії290 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб спекти бісквіт в мультиварці, спочатку необхідно підготувати для нього тісто. Вам знадобиться велика глибока миска. Відміряйте необхідну кількість борошна і обов'язково просійте її через сито. Киньте борошно в миску. Візьміть суміш для пудингу швидкого приготування на свій смак. Наприклад, ванільний або банановий. Висипати його в миску з борошном.

Крок - 1
02

До борошна і суміші для пудингу додайте необхідну кількість розпушувача. Тепер киньте сметану будь-якої жирності. Її можна замінити не солодким йогуртом.

Крок - 2
03

Додайте трохи цукру, так як він вже є в суміші для пудингу. Візьміть свіжі курячі яйця і розбийте по одному в миску з іншими інгредієнтами.

Крок - 3
04

Відміряйте кількість рослинного масла і холодної води яка зазначена в рецепті і вилийте в миску з борошном, яйцями та іншими продуктами.

Крок - 4
05

Тепер вам знадобиться така кухонна техніка як міксер. З його допомогою спочатку ретельно перемішайте всі інгредієнти, а потім збийте на протязі декількох хвилин.

Крок - 5
06

Дістаньте чашу мультиварки і ретельно змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Викладіть в неї підготовлене тісто і відправте в мультиварку. Це чудо техніки значно спрощує весь процес приготування і гарантує вдалий результат. У ній випічка ніколи не буде сирою.

Крок - 6
07

Випікайте бісквіт в мультиварці до готовності згідно з інструкцією. Коли він буде готовий, вийміть чашу з мультиварки і залиште остигати.

Крок - 7
08

Остиглий бісквіт акуратно дістаньте з чаші мультиварки на тарілку. Випічка з порошком для пудингу виходить дивно м'якою, пишною і ніжною. З такого бісквіта дуже легко приготувати торт. Просто розріжте його на 2 - 3 частини вздовж по горизонталі і промажте будь-яким кремом або варенням. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Хінкалі - покроковий рецепт, фото 1 Хінкалі 70 4 3 з 5 - детальніше -
Лаваш - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш 140 1 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов 45 2 2 з 5 - детальніше -
Голубці з савойської капусти - покроковий рецепт, фото 1 Голубці з савойської капусти 60 5 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Фруктовий смузі з м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий смузі з м’ятою 30 1 2 з 5 - детальніше -
Дієтичний суп-пюре з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Дієтичний суп-пюре з гарбуза 35 3 2 з 5 - детальніше -
Корейська локшина - покроковий рецепт, фото 1 Корейська локшина 45 3 3 з 5 - детальніше -
Гарнір з нуту і картоплі - покроковий рецепт, фото 1 Гарнір з нуту і картоплі 45 3 3 з 5 - детальніше -