Укр
Рус
Торти Випічка Австралійська кухня

Бісквіт для торта

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

782 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Бісквіт для торта - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австралійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Це керівництво про те, як приготувати простий бісквіт для торта. Якщо вам потрібен додатковий аромат, просто використовуйте кілька крапель ванільної есенції або будь-якої іншої, яка вам подобається.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бісквіт для торта" (на 100 грам)

  • Білки5.8 гр.
  • Жири13 гр.
  • Вуглеводи43 гр.
  • Калорії313 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цей базовий рецепт основи бісквітного коржа можна використовувати для будь-якого торта. Легкий рецепт бісквіта для початківців. Перегляньте рецепт, як приготувати бісквіт в домашніх умовах. Отже, для початку, розігрійте духовку до 185 градусів. Далі відокремте яєчні білки і жовтки курячого яйця. Покладіть яєчні білки і жовтки в окремі миски. Використовуйте велику миску для яєчних жовтків. Потім за допомогою міксера збийте акуратно яєчні білки, поки вони не стануть густими, і відставте на час в сторону.

Крок - 1
02

Потім додайте цукрову пудру в яєчні жовтки і перемішайте до однорідного стану.

Крок - 2
03

Просійте прямо в миску борошно (змішане заздалегідь з розпушувачем для тіста), додайте так само оливкову олію і воду і ретельно все перемішайте, поки всі інгредієнти добре не змішаються і тісто не стане однорідним, гладким.

Крок - 3
04

Тепер додайте в миску з утвореним тістом попередньо збиті яєчні білки і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 4
05

Вилийте підготовлену суміш у форму для випічки. Краще використовувати пружинну форму, вистелену заздалегідь пергаментним папером (також обов'язково змастіть боки форми розтопленим вершковим маслом). Надішліть форму для випічки з вмістом в попередньо розігріту духовку і випікайте при температурі 185 градусів протягом 30-35 хвилин або до повного пропікання коржа. Переконайтеся, що бісквіт готовий за допомогою шпажки або тестера для торта. Такий бісквіт для торта необхідно розрізати на два пласти, змастити улюбленим на ваш смак кремом і подавати до святкового столу.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Домашнє ягідне вино з ягід - покроковий рецепт, фото 1 Домашнє ягідне вино з ягід 30 1 2 з 5 - детальніше -
Лагман зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Лагман зі свинини 80 3 3 з 5 - детальніше -
Карпаччо з лосося - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо з лосося 60 4 3 з 5 - детальніше -
Шведські фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1 Шведські фрикадельки 55 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Швидкі мариновані гриби - покроковий рецепт, фото 1 Швидкі мариновані гриби 75 1 2 з 5 - детальніше -
Соковитий хек - покроковий рецепт, фото 1 Соковитий хек 40 3 3 з 5 - детальніше -
Брокколі в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Брокколі в мультиварці 50 3 2 з 5 - детальніше -