Укр
Рус
Торти Випічка Малайзійська кухня

Бісквіт «Апельсиновий»

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

1215 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Бісквіт «Апельсиновий» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Малайзійська кухня, Українська кухня, Болгарська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Бісквіт «Апельсиновий» - смачна, ніжна випічка. У неї насичений помаранчевий колір і тонкий аромат апельсина. Бісквіт за цим рецептом виходить м'яким і соковитим і тому не потребує додаткового просочення.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бісквіт «Апельсиновий»" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири8.3 гр.
  • Вуглеводи46.4 гр.
  • Калорії286 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Апельсин вимийте і висушіть. Обережно, щоб не зачепити білу частину, зніміть теркою цедру. Плід розріжте навпіл і вичавіть апельсиновий сік.

Крок - 1
02

У миску для змішування відправте цукор, жирний сир і апельсинову цедру. Ретельно перемішайте інгредієнти вінчиком. Якщо немає сиру, в даному рецепті його можна замінити яйцями.

Крок - 2
03

Розтопіть на плиті вершкове масло, злегка остудіть і влийте в суміш. Знову перемішайте до однорідності.

Крок - 3
04

Змішайте пшеничне борошно з розпушувачем для тіста і содою. Просійте суху суміш в миску з іншими продуктами.

Крок - 4
05

Влийте свіжовичавлений апельсиновий сік і замісіть однорідне тісто сметанної консистенції. Щоб зробити колір бісквіту більш насиченим, додайте помаранчевий харчовий барвник і перемішайте. Барвник можна замінити куркумою.

Крок - 5
06

Форму для випічки застеліть пергаментом і змастіть рослинною олією. Перелийте туди тісто для бісквіта. Струсіть кілька разів, щоб позбавитися від зайвого повітря. Розігрійте духовку до 200 градусів Цельсія і випікайте пиріг протягом 40-50 хвилин.

Крок - 6
07

7 Готову випічку вийміть з духовки і злегка остудіть. Пройдіться ножем по краях форми і переверніть бісквіт на дошку. Зніміть з дна пергамент і знову переверніть пиріг. Яскравий, соковитий і ароматний бісквіт «Апельсиновий» готовий. Незважаючи на простоту готування, він неймовірно ніжний і смачний. Дайте пирогу трохи настоятися - і подавайте до чаю. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Нут - покроковий рецепт, фото 1 Нут 60 4 3 з 5 - детальніше -
Грецький салат з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з куркою 40 6 3 з 5 - детальніше -
Заливне з коропа - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з коропа 150 6 3 з 5 - детальніше -
Роли з кунжутом - покроковий рецепт, фото 1 Роли з кунжутом 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Фрікасе - покроковий рецепт, фото 1 Фрікасе 120 5 3 з 5 - детальніше -
Сациві з курки - покроковий рецепт, фото 1 Сациві з курки 65 3 3 з 5 - детальніше -
Тірамісу без маскарпоне - покроковий рецепт, фото 1 Тірамісу без маскарпоне 35 4 3 з 5 - детальніше -
Японська локшина удон - покроковий рецепт, фото 1 Японська локшина удон 30 3 2 з 5 - детальніше -