Укр
Рус
Булочки Випічка Латиська кухня

Булочки з корицею в цукровій глазурі

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

929 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Булочки з корицею в цукровій глазурі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Латиська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Казково смачні, м'які і ніжні булочки з корицею стануть однією з найулюбленіших страв сім'ї. Спробуйте спекти їх один раз, і ви будете повертатися до цього рецепту знову і знову.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Булочки з корицею в цукровій глазурі" (на 100 грам)

  • Білки5.3 гр.
  • Жири12.6 гр.
  • Вуглеводи57.6 гр.
  • Калорії364 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте глибоку миску для замішування тіста. Налийте в неї тепле молоко (40-45 ° С), додайте вершкове масло, цукор і ретельно перемішайте.

Крок - 1
02

Введіть дріжджі і дайте їм настоятися 1 хвилину. Потім додайте 4 склянки просіяного борошна. Щоб отримати однорідну масу, все ретельно перемішайте. Накрийте миску рушником і приберіть в тепле місце на 1 годину. Це дозволить тісту піднятися.

Крок - 2
03

Зніміть рушник і додайте в тісто розпушувач, сіль, борошна і добре перемішайте. Поверхню, на якій будете розкачувати тісто, посипте борошном.

Крок - 3
04

Починайте вимішувати тісто. Якщо воно сильно липне до рук, додайте ще трохи борошна. Розкачайте його так, щоб отримати форму прямокутника товщиною приблизно 12 мм.

Крок - 4
05

Візьміть попередньо розм'якшене масло і рівномірно розподіліть по всій поверхні розкачане тісто. Зверху посипте коричневим цукром і корицею. Кількість спецій можна регулювати, виходячи з гастрономічних уподобань їдців.

Крок - 5
06

Скрутіть тісто в щільний рулет, добре защипіть краї. Розріжте рулет навпіл, потім кожну з частин розділіть на 7 однакових сегментів, кожен приблизно 4 см.

Крок - 6
07

Візьміть 2 підготовлені одноразові форми для випікання, змащені олією. У кожну викладіть по 7 булочок у формі квітки. Накрийте форми харчовою плівкою і дайте тісту постояти в теплому місці ще 30 хвилин.

Крок - 7
08

Зніміть плівку і поставте здобу в попередньо розігріту до 180 ° С духовку. Випікайте 25-30 хвилин до появи рум'яної скоринки.

Крок - 8
09

Щоб приготувати глазур, в глибокій мисці змішайте вершковий сир, масло, молоко, ванільний екстракт, потім додайте цукрову пудру і знову все перемішайте до однорідного стану.

Крок - 9
10

Готові булочки щедро полийте глазур'ю і, трохи остудивши, подавайте на стіл. Будьте впевнені, перед такою апетитною домашньою здобою не встоїть жоден гурман. Приємного чаювання!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат Гранатовий браслет - покроковий рецепт, фото 1 Салат Гранатовий браслет 50 4 4 з 5 - детальніше -
Оцет - покроковий рецепт, фото 1 Оцет 40 1 2 з 5 - детальніше -
Домашня сметана з молока - покроковий рецепт, фото 1 Домашня сметана з молока 30 1 2 з 5 - детальніше -