Пропоную ніжне м'ясо свинини, яке готується просто, в духовці - смак незвичайний.
У каструлю з киплячою водою додати сіль, перець, лавровий листок і інші приправи за смаком.
Готовий маринад остудити, занурити в нього м'ясо, щоб воно повністю покрилося рідиною і запакувавши ємність харчовою плівкою помістити на ніч в холодильник.
Промариноване м'ясо обсушити паперовим рушником, трохи посолити, поперчити, натерти спеціями, в зроблені ножем надрізи вставити шматочки часничку, лаврові листочки з маринаду викласти по верху і в такому вигляді упакувати в рукав для запікання.
Рукав щільно закрити, зробити 3-4 проколи у вигляді отворів і помістити в розігріту духову шафу. Приблизно через годину розрізати рукав і розкриту буженину запікати до рум'яного стану.
Випадкові рецепти