Укр
Рус
thermomix thermomix
Буженина Другі страви Українська кухня

Буженина

80 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Буженина - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: В рукаві, В пакеті

опис

Пропоную ніжне м'ясо свинини, яке готується просто, в духовці - смак незвичайний.

Інгредієнти

  • Лавровий лист 7 шт.
  • Вода 1 л.
  • Часник 3 зуб.
  • Спеції для м’яса за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль 2 ч.л
  • Свинина 700 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    У каструлю з киплячою водою додати сіль, перець, лавровий листок і інші приправи за смаком.

    Крок - 1
  2. 02

    Готовий маринад остудити, занурити в нього м'ясо, щоб воно повністю покрилося рідиною і запакувавши  ємність харчовою  плівкою помістити на ніч в холодильник.

    Крок - 2
  3. 03

    Промариноване м'ясо обсушити паперовим рушником, трохи посолити, поперчити, натерти спеціями, в зроблені ножем надрізи вставити шматочки часничку, лаврові листочки з маринаду викласти по верху і в такому вигляді упакувати в рукав для запікання.

    Крок - 3
  4. 04

    Рукав щільно закрити, зробити 3-4 проколи у вигляді отворів і помістити в розігріту духову шафу. Приблизно через годину розрізати рукав і розкриту буженину запікати до рум'яного стану.  

    Крок - 4

Оцінити рецепт