Укр
Рус
Бутерброди Закуски Швейцарська кухня

Бутерброди зі шпротами і свіжим огірком

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

912 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Бутерброди зі шпротами і свіжим огірком - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Швейцарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бутерброди зі шпротами і свіжим огірком" (на 100 грам)

  • Білки7.1 гр.
  • Жири7.8 гр.
  • Вуглеводи26 гр.
  • Калорії210 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Наріжте шматочками хліб або купіть вже нарізаний. Для бутербродів зі шпротами бажано взяти білий хліб. Найкраще підійде батон. Поставте сковороду на плиту, щоб підсмажити тости. Коли сковорідка розігріється, викладіть на неї шматочки хліба і обсмажте з обох сторін до рум'яного. Масло додавати не потрібно. Хліб смажиться на сухій сковороді: так він вийде хрустким. До того ж масла досить в шпроти. Готові тости перекладіть на блюдо.

Крок - 1
02

Часник очистіть від лушпиння і наріжте середніми шматочками. Ними ми будемо натирати грінки.

Крок - 2
03

Свіжі огірки вимийте, просушіть паперовим рушником і наріжте тонкими кружечками.

Крок - 3
04

Відкрийте банку зі шпротами. На цьому підготовчий етап закінчений. Прийшов час формувати бутерброди.

Крок - 4
05

Змастіть грінки з одного боку часником. Це додасть їм апетитний запах.

Крок - 5
06

Потім покрийте тости майонезом і розітріть його ложкою, щоб соус розподілився по всій лицьовій поверхні грінок.

Крок - 6
07

Розріжте хліб навскіс навпіл. Вийдуть симпатичні трикутники.

Крок - 7
08

На кожен трикутник покладіть по шматочку огірка, а поверх нього по рибці. От і все. Традиційні російські бутерброди зі шпротами і свіжим огірком готові. Це прекрасна закуска до міцного алкоголю. Нерідко такі бутерброди ставлять на святковий стіл, тому що вони прості, але смачні. Їх люблять дорослі і діти. Спробуйте приготувати бутерброди зі шпротами з даного рецепту і переконайтеся, що вони заслуговують на увагу. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -
М’ясо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо з грибами 60 4 3 з 5 - детальніше -
Цезар з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Цезар з сьомгою 20 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Форель у вині - покроковий рецепт, фото 1 Форель у вині 30 4 2 з 5 - детальніше -
Локшина з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Локшина з овочами 45 6 2 з 5 - детальніше -
Деруни на крупній тертці - покроковий рецепт, фото 1 Деруни на крупній тертці 60 4 3 з 5 - детальніше -