Укр
Рус
Бутерброди Закуски Ісландська кухня

Бутерброди з червоною ікрою

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

1206 - переглядів
20 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Бутерброди з червоною ікрою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Ісландська кухня, Голландська кухня, Шведська кухня, Швейцарська кухня, Европейская кухня

Рецепти до свят: День народження, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Без цих простих і смачних закусок складно уявити святкове меню. Бутерброди з червоною ікрою займають гідне місце на столі і з'їдаються одними з перших.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бутерброди з червоною ікрою" (на 100 грам)

  • Білки8.1 гр.
  • Жири7.8 гр.
  • Вуглеводи44.6 гр.
  • Калорії292 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Завдяки своїй формі для бутербродів ідеально підходить французький батон. Наріжте його на шматочки рівного розміру завтовшки не більше 1 см. Скибочки відрізані під кутом виглядають на столі цікавіше.

Крок - 1
02

Щоб зробити бутерброди ще смачнішими, злегка підсмажте хліб на грилі чи сковороді.

Крок - 2
03

Нанесіть невелику кількість олії на шматочок батона і рівномірно розподіліть по всій поверхні. Вибирайте для закусок несолене вершкове масло, яке ідеально підкреслить солону ікорну нотку. Замість олії можна використовувати вершковий сир Філадельфія, Маскарпоне або Буке. Смак у бутербродів виходить ще цікавішим і багатшим.

Крок - 3
04

Так як червона ікра дуже швидко сохне на повітрі, наносьте її на бутерброди безпосередньо перед подачею. На кожен шматочок хліба з олією покладіть по чайній ложці ікри. Її кількість можна регулювати на смак їдків. Хтось любить більше делікатесу на скибочці, а деякі гурмани віддають перевагу бутербродам з невеликою кількістю ікринок на одному шматочку.

Крок - 4
05

Прикрасьте готові бутерброди листочками петрушки та подавайте на стіл. Для прикраси готової страви можна використовувати лимон, маслини, шматочок червоної риби, листовий салат, кріп та іншу зелень. Залишилося насолодитися неперевершеним смаком усіма улюбленими закусками. Подавайте бутерброди на велику страву або на спеціальній дошці для бутербродів. Приємного вам апетиту!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Курячі котлети - покроковий рецепт, фото 1 Курячі котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -
Салат Столичний - покроковий рецепт, фото 1 Салат Столичний 40 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Глазур дзеркальна - покроковий рецепт, фото 1 Глазур дзеркальна 50 1 3 з 5 - детальніше -
Карамель для торта - покроковий рецепт, фото 1 Карамель для торта 45 1 2 з 5 - детальніше -
Щука смажена на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Щука смажена на сковороді 45 3 3 з 5 - детальніше -
Макарони гнізда - покроковий рецепт, фото 1 Макарони гнізда 50 3 3 з 5 - детальніше -