Укр
Рус
Бутерброди Закуски Американська кухня

Бутерброди для пікніка сендвіч з яєчним салатом

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

889 - переглядів
25 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Бутерброди для пікніка сендвіч з яєчним салатом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня, Голландська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Смачні та ситні бутерброди для швидкого перекусу. Соковита капуста з вареними яйцями - ідеальна закуска для пікніка.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бутерброди для пікніка сендвіч з яєчним салатом" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири8.9 гр.
  • Вуглеводи15.4 гр.
  • Калорії172 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Білокачанну капусту наріжте тонкою соломкою і всипте у велику миску з холодною водою. Ретельно промийте і відкиньте на друшляк або сито. Дайте капусті обсохнути. За бажанням, можна використовувати червону, або більш ніжну, пекінську капусту.

Крок - 1
02

Поставте на плиту сотейник з водою. Опустіть в нього ретельно вимиті яйця. Додайте щіпку солі і оцет. Доведіть рідину до кипіння на середньому або сильному вогні. Зменшіть температуру і варіть продукт протягом 7-8 хвилин. Готові яйця остудіть в холодній воді.

Крок - 2
03

Очистіть від шкаралупи і покладіть в миску. За допомогою вилки розімніть яйця. Намагайтеся, щоб шматочки вийшли максимально однаковими.

Крок - 3
04

У велику глибоку ємність викладіть подрібнену капусту і яйця. Додайте майонез і гірчицю. Всипте чорний мелений перець, цукор і сіль. Ретельно переміксуйте суміш. За смаком можна додати дрібно нарізану зелену цибулю, петрушку або іншу свіжу зелень.

Крок - 4
05

Для приготування бутербродів використовуйте спеціальний хліб для тостів. В якості альтернативи, можна використовувати будь-який хліб, нарізаний тонкими рівними скибочками.

Крок - 5
06

Щоб зробити закуски ще смачніше. Викладіть хліб на розігріту сковороду з додаванням вершкового масла. Обсмажте з обох боків до золотистого кольору і остудіть. На робочу поверхню викладіть 2 хлібних квадрата. На кожен з них нанесіть капустяно-яєчну суміш. Розподіліть її рівномірним шаром. Накрийте бутерброди ще 2 скибочками.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Картопля тушкована - покроковий рецепт, фото 1 Картопля тушкована 50 5 3 з 5 - детальніше -
Салат з крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з крабовими паличками 25 4 2 з 5 - детальніше -
Салат Чоловічий каприз - покроковий рецепт, фото 1 Салат Чоловічий каприз 40 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Окрошка на сироватці - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка на сироватці 60 6 3 з 5 - детальніше -
Маринована цвітна капуста - покроковий рецепт, фото 1 Маринована цвітна капуста 50 1 2 з 5 - детальніше -
Бурякові котлети без яєць - покроковий рецепт, фото 1 Бурякові котлети без яєць 35 3 2 з 5 - детальніше -