Смачні та ситні бутерброди для швидкого перекусу. Соковита капуста з вареними яйцями - ідеальна закуска для пікніка.
Білокачанну капусту наріжте тонкою соломкою і всипте у велику миску з холодною водою. Ретельно промийте і відкиньте на друшляк або сито. Дайте капусті обсохнути. За бажанням, можна використовувати червону, або більш ніжну, пекінську капусту.
Поставте на плиту сотейник з водою. Опустіть в нього ретельно вимиті яйця. Додайте щіпку солі і оцет. Доведіть рідину до кипіння на середньому або сильному вогні. Зменшіть температуру і варіть продукт протягом 7-8 хвилин. Готові яйця остудіть в холодній воді.
Очистіть від шкаралупи і покладіть в миску. За допомогою вилки розімніть яйця. Намагайтеся, щоб шматочки вийшли максимально однаковими.
У велику глибоку ємність викладіть подрібнену капусту і яйця. Додайте майонез і гірчицю. Всипте чорний мелений перець, цукор і сіль. Ретельно переміксуйте суміш. За смаком можна додати дрібно нарізану зелену цибулю, петрушку або іншу свіжу зелень.
Для приготування бутербродів використовуйте спеціальний хліб для тостів. В якості альтернативи, можна використовувати будь-який хліб, нарізаний тонкими рівними скибочками.
Щоб зробити закуски ще смачніше. Викладіть хліб на розігріту сковороду з додаванням вершкового масла. Обсмажте з обох боків до золотистого кольору і остудіть. На робочу поверхню викладіть 2 хлібних квадрата. На кожен з них нанесіть капустяно-яєчну суміш. Розподіліть її рівномірним шаром. Накрийте бутерброди ще 2 скибочками.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти