Бутерброди з помідорами, сиром і часником - проста і смачна гаряча закуска, вона чудово підійде в якості перекусу або аперитиву. В даному рецепті ми пропонуємо створити бутерброди в італійському стилі - з моцарелою, орегано і базиліком. Вийде смачно, ароматно і ситно.
Батон наріжте тонкими скибочками.
Розігрійте на сковороді рослинне масло (у нас оливкове) і обсмажте на ньому шматочки батона з обох сторін до рум'яності.
Перекладіть підсмажений хліб на тарілку, а сковороду протріть від масла паперовою серветкою. Вилийте на сковороду нову порцію масла, натріть туди на дрібній тертці часник і злегка підсмажте.
Помідори вимийте, наріжте тонкими слайсами і додайте на сковороду до часнику.
Моцареллу теж наріжте шматочками і відправте на сковороду. Приправте вміст сковороди орегано і чорним меленим перцем за смаком.
Переверніть помідори і злегка підсмажте з іншого боку, а потім перекладіть на тарілку.
На остиглий батон викладіть скибочки копченої шинки. Зверху порвіть листочки свіжого зеленого базиліка. Якщо віддаєте перевагу фіолетовому, візьміть його, але у зеленого більш тонкий аромат.
На базилік покладіть шматочки підсмажених помідорів. Прямо зі сковороди полийте бутерброд розплавленим сиром.
Зверху накрийте другою скибочкою смаженого батона. Італійські бутерброди з помідорами, сиром і часником хороші і в гарячому, і в охолодженому вигляді. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти