Укр
Рус
Бутерброди Закуски Італійська кухня

Бутерброди з помідорами, сиром і часником

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

587 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Бутерброди з помідорами, сиром і часником - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Бутерброди з помідорами, сиром і часником - проста і смачна гаряча закуска, вона чудово підійде в якості перекусу або аперитиву. В даному рецепті ми пропонуємо створити бутерброди в італійському стилі - з моцарелою, орегано і базиліком. Вийде смачно, ароматно і ситно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бутерброди з помідорами, сиром і часником" (на 100 грам)

  • Білки3.8 гр.
  • Жири13.6 гр.
  • Вуглеводи14.5 гр.
  • Калорії199 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Батон наріжте тонкими скибочками.

Крок - 1
02

Розігрійте на сковороді рослинне масло (у нас оливкове) і обсмажте на ньому шматочки батона з обох сторін до рум'яності.

Крок - 2
03

Перекладіть підсмажений хліб на тарілку, а сковороду протріть від масла паперовою серветкою. Вилийте на сковороду нову порцію масла, натріть туди на дрібній тертці часник і злегка підсмажте.

Крок - 3
04

Помідори вимийте, наріжте тонкими слайсами і додайте на сковороду до часнику.

Крок - 4
05

Моцареллу теж наріжте шматочками і відправте на сковороду. Приправте вміст сковороди орегано і чорним меленим перцем за смаком.

Крок - 5
06

Переверніть помідори і злегка підсмажте з іншого боку, а потім перекладіть на тарілку.

Крок - 6
07

На остиглий батон викладіть скибочки копченої шинки. Зверху порвіть листочки свіжого зеленого базиліка. Якщо віддаєте перевагу фіолетовому, візьміть його, але у зеленого більш тонкий аромат.

Крок - 7
08

На базилік покладіть шматочки підсмажених помідорів. Прямо зі сковороди полийте бутерброд розплавленим сиром.

Крок - 8
09

Зверху накрийте другою скибочкою смаженого батона. Італійські бутерброди з помідорами, сиром і часником хороші і в гарячому, і в охолодженому вигляді. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -
Свинячі ніжки - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі ніжки 5 4 3 з 5 - детальніше -
Свиняча печінка - покроковий рецепт, фото 1 Свиняча печінка 35 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Равіолі з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі з грибами 65 5 3 з 5 - детальніше -
Штрудель з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель з м’ясом 50 4 3 з 5 - детальніше -
Шоколадний смузі з бананом - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний смузі з бананом 35 2 2 з 5 - детальніше -
Кабачкові оладки - покроковий рецепт, фото 1 Кабачкові оладки 40 2 3 з 5 - детальніше -