Укр
Рус
Бутерброди Закуски Українська кухня

Бутерброди з бринзою

( 4.8571 4 528 28 оцінок)

2834 - переглядів
20 хвилин порцій - 3 складність - 1 з 5
Бутерброди з бринзою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Бутерброд - закуска, що складається зі шматочка хлібобулочного виробу і будь - яких ще продуктів. Є велика кількість рецептів бутербродів. Класичний - з ковбасою і сиром. Так само можна готувати бутерброди з додаванням всілякого м'яса, овочів, зелені, соусів, паштетів і т. д. Сьогодні вашій увазі представляємо просту і смачну страву - бутерброд з бринзою, покритий зверху запеченими помідорами чері і свіжим листям базиліка. Це просто фантастика!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бутерброди з бринзою" (на 100 грам)

  • Білки2.8 гр.
  • Жири5.8 гр.
  • Вуглеводи10 гр.
  • Калорії113 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Для приготування смачних бутербродів з бринзою вам знадобиться свіжий білий хліб. Наріжте його шматочками товщиною до 1 см. Візьміть сковороду гриль або звичайну сковорідку, поставте її на середній вогонь. На сухій сковороді обсмажте шматочки хліба з двох сторін до добре рум'яної скоринки. Залиште нехай охолонуть.

Крок - 1
02

Тепер потрібно запекти помідори. Для цього візьміть невелике деко, викладіть на нього помиті помідори черрі. Очищений від лушпиння часник, ножем дрібно наріжте на кухонній дошці. Тут же тонкими слайсами поріжте зовсім небагато свіжого перцю чилі. Так само подрібніть гілочку орегано.

Крок - 2
03

Помідори черрі, які ви помістили на деко, посипте сумішшю з подрібненого часнику, перцю чилі і листя орегано. Зверху щедро полийте оливковою олією, посоліть за смаком. Нахиліть деко по черзі в різні боки, щоб помідори черрі трохи перемішалися з ароматною заправкою. Надішліть деко з помідорами в розігріту до 180 градусів духовку, запікайте до рум'яної скоринки.

Крок - 3
04

Поки запікаються помідори черрі, дістаньте бринзу. Це розсільний сир, який роблять в основному з козячого або овечого молока. У бринзи, як у більшості сирів, немає скоринки, немає характерного «дірчастого» малюнка. Вона дуже корисна для організму, особливо для зубів і кісток, тому що містить велику кількість кальцію. Солоність бринзи можна знизити, якщо потримати її кілька хвилин в окропі або вимочити в звичайній воді протягом деякого часу. Візьміть тарілку і розімніть в ній виделкою потрібну кількість бринзи.

Крок - 4
05

Тепер приступайте безпосередньо до приготування бутербродів. Візьміть підсмажений хліб, натріть на смак зубчиком часнику, попередньо очищеного від лушпиння. Полийте невеликою кількістю оливкової олії. Зверху розподіліть пюре з помідорів.

Крок - 5
06

Далі рясним рівномірним шаром намажте розім'яту бринзу. Зверху покладіть кілька листя базиліка, а на них - запечені помідори черрі. І на завершення, ще раз полийте бутерброди невеликою кількістю оливкової олії.     Дуже смачні, шалено ароматні бутерброди з бринзою готові. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Шурпа з баранини в казані - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини в казані 120 5 5 з 5 - детальніше -
Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вино з кульбаб - покроковий рецепт, фото 1 Вино з кульбаб 20 1 2 з 5 - детальніше -
Пісний борщ з квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Пісний борщ з квасолею 35 5 3 з 5 - детальніше -
Відбивні з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Відбивні з печінки 60 5 3 з 5 - детальніше -