Укр
Рус
thermomix thermomix
Бутерброди Закуски Українська кухня

Бутерброд з яйцем

45 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Бутерброд з яйцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Бутерброд - це німецька страва, що стала однією з найпопулярнішої закуски і в нашій країні. Практично кожен день людство шукає рецепти цієї закуски, щоб урізноманітнити своє щоденне меню.На нашому сайті є прекрасні рецепти цієї закуски, один з них який - бутерброд з яйцем.

Інгредієнти

  • Бекон 50 г.
  • Куряча грудка 200 г.
  • Хліб тостовий 6 скиб.
  • Яйце 2 шт.
  • Майонез 3 ст.л
  • Гірчиця 2 ч.л
  • Сир твердий 30 г.
  • Шинка 40 г.
  • Салат 3 лист
  • Помідор 1 шт.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Для початку застеліть деко або форму для випічки фольгою або пергаментним папером. Потім викладіть на деко з невеликою відстанню один від одного нарізані скибочки бекону (можете придбати вже тонко нарізаний м'ясний продукт). Надішліть деко з беконом в попередньо розігріту духовку до 200 градусів на 8-10 хвилин.

    Крок - 1
  2. 02

    Далі помийте під проточною водою курячу грудку і промокніть паперовим рушником. Потім покладіть грудку на блюдо, полийте оливковою олією, посоліть з усіх боків і приперчіть чорним меленим перцем.

    Крок - 2
  3. 03

    Тепер помістіть невелику сковорідку на плиту і добре розігрійте. Покладіть промариноване куряче м'ясо в гарячу сковороду і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до легкої золотистої скоринки на м'ясі.

    Крок - 3
  4. 04

    Потім, будь-яким зручним для вас способом створіть грінки, використовуючи хліб для тостів. Ми пропонуємо створити їх, за допомогою тостера. Отже, скибочки хліба помістіть в тостер і встановіть необхідний режим для потрібного прожарювання.

    Крок - 4
  5. 05

    Далі помістіть неглибоку сковороду на плиту, укладіть в неї вершкове масло і розтопіть на середньому вогні. Потім розбийте в киплячу олію курячі яйця, підсмажте їх, можна навіть накривши кришкою, до стану глазун'я.

    Крок - 5
  6. 06

    Тепер вже остиглі тости намажте майонезом високої жирності (щоб менше розтікався) і діжонською гірчицею.

    Крок - 6
  7. 07

    Потім покладіть заздалегідь нарізаний, в розмір скибочки хліба, твердий сир (можна придбати вже продукт слайс), далі покладіть шматочок попередньо тонко нашаткованої шинки. Але шинку вже укладайте не на всі скибочки з сиром.

    Крок - 7
  8. 08

    Тепер викладіть на обробну дошку, обсмажену курячу грудку, і наріжте тонкими шматочками. Покладіть нарізану курку поверх шинки.

    Крок - 8
  9. 09

    Далі укладіть заздалегідь вимитий і просушений лист салату, а потім попередньо вимитий і нарізаний тонкими кільцями червоний помідор.

    Крок - 9
  10. 10

    Тепер ті скибочки хліба, які зупинилися на шарі сиру, покрийте раніше запеченим і охолодженим шматочком бекону, а потім акуратно укладіть обсмажену яєчню.

    Крок - 10
  11. 11

    Далі помістіть цю скибочку хліба з яйцем на шматок тосту, шар якого закінчувався помідорами. А потім накрийте все скибочкою тосту, притиснувши акуратно весь бутерброд.

    Крок - 11
  12. 12

    Тепер проткніть бутерброд з яйцем довгою дерев'яною шпажкою (спеціально для закуски), розріжте страву на дві трикутні частини і подавайте до столу.

    Крок - 12

Оцінити рецепт