Укр
Рус
thermomix thermomix
Бутерброди Закуски Українська кухня

Бутерброд з шинкою

( 5.0000 5 51 1 оцінка)
655 - переглядів
30 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Бутерброд з шинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Давайте приготуємо дуже ситні і апетитні бутерброди з шинкою, сиром і овочами. Приготувати їх можна порівняно швидко і легко, всі продукти вже готові, єдине, потрібно все скласти. Закуска проста, її може створити навіть будь-яке дитинча.

Інгредієнти

  • Оливки 2 шт.
  • Помідор в’ялений 200 г.
  • Сіль 1 щіп.
  • Огірок 1 шт.
  • Цибуля червона 1/2 шт.
  • Огірок солоний 1 шт.
  • Шинка 70 г.
  • Сир твердий 55 г.
  • Помідор 1 шт.
  • Салат 2 лист
  • Майонез 4 ст.л
  • Хліб 3 скиб.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Для початку виберіть практично головний інгредієнт цієї страви - хліб. У цьому рецепті краще використовувати прямокутний хлібний виріб, щоб в подальшому було зручніше ділити на частини вже готову закуску. Запропонуємо вам зупинитися на хлібі для тостів. Отже, скибочки хліба викладете на обробну дошку, і промажте рясно поверх майонезом (промазуємо не всі шматочки).

    Крок - 1
  2. 02

    Далі укладіть попередньо вимитий і обсушенний салатний лист або капустяний. Тепер помийте під проточною водою помідори, промокніть рушником і на кухонній дошці наріжте тонкими кільцями помідори. Нарізані кільця овоча укладіть поверх листя салату.

    Крок - 2
  3. 03

    Тепер покладіть попередньо нарізані тонко скибочки сиру. Можна придбати вже запакований бутербродний сир слайсами (це на ваш вибір). Потім покладіть нарізану тонко і згорнуту удвічі шинку (рекомендуємо використовувати курячу).

    Крок - 3
  4. 04

    Далі викладіть на обробну дошку маринований огірок, а потім наріжте його тонкими кільцями або довгими скибочками. Покладіть нарізаний огірок на раніше розташовану шинку.

    Крок - 4
  5. 05

    Тепер очистіть від лушпиння, а потім на обробній дошці наріжте тонкими кільцями червону цибулю. Потім викладіть кільця цибулі на скибочки солоного огірка.

    Крок - 5
  6. 06

    Далі полийте знову все невеликою кількістю майонезу і накрийте, легенько притиснувши, другою скибочкою хліба, який так само промажте рясно майонезним соусом.

    Крок - 6
  7. 07

    Потім знову покладіть лист салату. Далі помийте під проточною водою вже свіжий огірок і на дошці наріжте тонкими кільцями. Покладіть подрібнений овоч на шар листа салату і добре присоліть.

    Крок - 7
  8. 08

    Далі укладіть скибочки твердого сиру, згорнуті шматочки шинки і шматочки в'яленого помідора. Знову все добре полийте майонезним соусом.

    Крок - 8
  9. 09

    Тепер накрийте шар скибочкою хліба і притисніть легенько руками. Потім проткніть закуску спеціальними шпажками, нанизатйте на кожну оливку, розріжте на частини і подавайте бутерброд з шинкою і овочами на стіл.

    Крок - 9

Оцінити рецепт