Укр
Рус
Бутерброди Закуски Українська кухня

Бутерброд з шинкою

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1436 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Бутерброд з шинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Давайте приготуємо дуже ситні і апетитні бутерброди з шинкою, сиром і овочами. Приготувати їх можна порівняно швидко і легко, всі продукти вже готові, єдине, потрібно все скласти. Закуска проста, її може створити навіть будь-яке дитинча.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бутерброд з шинкою" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири8.9 гр.
  • Вуглеводи17.4 гр.
  • Калорії182 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку виберіть практично головний інгредієнт цієї страви - хліб. У цьому рецепті краще використовувати прямокутний хлібний виріб, щоб в подальшому було зручніше ділити на частини вже готову закуску. Запропонуємо вам зупинитися на хлібі для тостів. Отже, скибочки хліба викладете на обробну дошку, і промажте рясно поверх майонезом (промазуємо не всі шматочки).

Крок - 1
02

Далі укладіть попередньо вимитий і обсушенний салатний лист або капустяний. Тепер помийте під проточною водою помідори, промокніть рушником і на кухонній дошці наріжте тонкими кільцями помідори. Нарізані кільця овоча укладіть поверх листя салату.

Крок - 2
03

Тепер покладіть попередньо нарізані тонко скибочки сиру. Можна придбати вже запакований бутербродний сир слайсами (це на ваш вибір). Потім покладіть нарізану тонко і згорнуту удвічі шинку (рекомендуємо використовувати курячу).

Крок - 3
04

Далі викладіть на обробну дошку маринований огірок, а потім наріжте його тонкими кільцями або довгими скибочками. Покладіть нарізаний огірок на раніше розташовану шинку.

Крок - 4
05

Тепер очистіть від лушпиння, а потім на обробній дошці наріжте тонкими кільцями червону цибулю. Потім викладіть кільця цибулі на скибочки солоного огірка.

Крок - 5
06

Далі полийте знову все невеликою кількістю майонезу і накрийте, легенько притиснувши, другою скибочкою хліба, який так само промажте рясно майонезним соусом.

Крок - 6
07

Потім знову покладіть лист салату. Далі помийте під проточною водою вже свіжий огірок і на дошці наріжте тонкими кільцями. Покладіть подрібнений овоч на шар листа салату і добре присоліть.

Крок - 7
08

Далі укладіть скибочки твердого сиру, згорнуті шматочки шинки і шматочки в'яленого помідора. Знову все добре полийте майонезним соусом.

Крок - 8
09

Тепер накрийте шар скибочкою хліба і притисніть легенько руками. Потім проткніть закуску спеціальними шпажками, нанизатйте на кожну оливку, розріжте на частини і подавайте бутерброд з шинкою і овочами на стіл.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -
Фруктовий салат в апельсині - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий салат в апельсині 25 2 1 з 5 - детальніше -
Рибні котлети - покроковий рецепт, фото 1 Рибні котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Фондан в мікрохвильовці - покроковий рецепт, фото 1 Фондан в мікрохвильовці 45 2 2 з 5 - детальніше -
Хліб швидкий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Хліб швидкий рецепт 85 1 2 з 5 - детальніше -
Часниковий крем-суп - покроковий рецепт, фото 1 Часниковий крем-суп 40 3 3 з 5 - детальніше -
Люля-кебаб з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Люля-кебаб з яловичини 45 3 3 з 5 - детальніше -