Відмінне поєднання соковитих і хрустких овочів з вершковим сиром, травами і спеціями робить цей бутерброд приємним лакомством. Бутерброд з сиром дуже легко і швидко приготувати, тим більше в його склад входять продукти, які ви обов'язково знайдете в вашому холодильнику, так що створити цю закуску ви зможете в будь-який час.
В першу чергу в глибоку миску покладіть вершковий сир (бажано, щоб він був високої жирності), але його можна замінити плавленим сирком.
Тепер ретельно помийте під проточною водою червоні помідори і просушіть паперовим рушником. Потім викладіть овоч на обробну дошку і гострим ножем наріжте дрібними кубиками. Подрібнений помідор помістіть в миску з сиром.
Потім звільніть від хвостика і нутрощів болгарський перець (в цьому рецепті краще використовувати кілька відтінків овоча), а потім добре вимийте під проточною водою. Далі на кухонній дошці наріжте овоч невеликими кубиками і відправте його в миску до решти інгредієнтів.
Потім приправте вміст миски прованськими травами або іншими улюбленими спеціями. Далі приперчіть все червоним меленим перцем і пластівцями чилі.
Тепер помийте холодною водою свіжу зелень базиліка, бажано використовувати тільки листя, і на кухонній дошці дрібно її наріжте. Подрібнену зелень відправте теж в миску до решти продуктів.
Потім посоліть вміст миски і за допомогою ложки перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої суміші.
Далі тонкі скибочки хліба для тосту розкладіть на дошку і гострим ножем відріжте на них шкірку з усіх боків. Повинна залишитися одна м'якоть. Тепер шматочки м'якоті добре промажте майонезним соусом.
Поверх соусу покладіть раніше підготовлену сирно-овочеву начинку і рівномірно розподіліть по всьому шматку.
Потім накрийте утворену закуску другим, змазаною майонезом, скибочкою хліба (соусом всередину), розріжте на дві рівномірні частини і подавайте соковитий бутерброд з сиром до обіднього столу. Ця страва буде добре поєднуватися зі свіжими овочами і як ситна закуска навіть на природі.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти