Укр
Рус
Бутерброди Закуски Канадська кухня

Бутерброд з сиром, маслом і яблуками

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

675 - переглядів
25 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Бутерброд з сиром, маслом і яблуками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смачні та ароматні бутерброди з сиром, маслом і яблуками - швидка закуска для легкого перекусу. Їх можна обсмажити не тільки на сковороді, але при бажанні і слушній нагоді, цю страву можна приготувати на грилі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бутерброд з сиром, маслом і яблуками" (на 100 грам)

  • Білки8.1 гр.
  • Жири11.4 гр.
  • Вуглеводи23.2 гр.
  • Калорії235 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яблука для бутербродів вибирайте солодкі з щільною і пружною м'якоттю. Для приготування бутербродів ідеально підходить сорт Фуджі. Навіть після термічної обробки він зберігає всі свої смакові якості і цілісність. Його медово-солодкий смак підкреслить м'який вершковий смак молодого сиру Гауда. Яблука ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовим рушником. Очистіть шкірку ножем для чищення овочів. Обріжте хвостики і наріжте яблуко тонкими слайсами, зрізуючи м'якоть з усіх боків.

Крок - 1
02

Хліб для приготування закуски можна вибирати на свій смак. Полегшить приготування готовий нарізний хліб або хліб для тостів. На хлібну скибочку покладете слайси сиру Гауда. Можна використовувати готову магазинну нарізку або нарізати сир самостійно тонкими пластинками. При бажанні, для приготування можна взяти інший сир твердого або напівтвердого сорту.

Крок - 2
03

На сирний шар викладіть кілька шматочків яблука і накрийте скибочкою хліба.

Крок - 3
04

Змастіть верхівку хліба вершковим маслом і викладіть на розігріту сковороду маслом вниз. Обсмажте до золотистої скоринки. Поки готується бутерброд з одного боку, намажте маслом верхню скибочку хліба. Обсмажте бутерброд з обох сторін.

Крок - 4
05

Зелений салат промийте під проточною водою і просушіть. Покладіть кілька листочків на порційне блюдо, полийте оливковою олією, посоліть і поперчіть. Розріжте бутерброди уздовж навпіл і викладіть на блюдо з салатом. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою 60 5 3 з 5 - детальніше -
Кебаб - покроковий рецепт, фото 1 Кебаб 60 4 3 з 5 - детальніше -
Котлети гречаники - покроковий рецепт, фото 1 Котлети гречаники 45 3 2 з 5 - детальніше -
Тефтелі в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі в томатному соусі 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат "Цезар" з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Салат "Цезар" з креветками 40 3 2 з 5 - детальніше -
Пиріг «Бабусин секрет» - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг «Бабусин секрет» 70 3 3 з 5 - детальніше -
Батон з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Батон з начинкою 45 3 2 з 5 - детальніше -