Смачні та ароматні бутерброди з сиром, маслом і яблуками - швидка закуска для легкого перекусу. Їх можна обсмажити не тільки на сковороді, але при бажанні і слушній нагоді, цю страву можна приготувати на грилі.
Яблука для бутербродів вибирайте солодкі з щільною і пружною м'якоттю. Для приготування бутербродів ідеально підходить сорт Фуджі. Навіть після термічної обробки він зберігає всі свої смакові якості і цілісність. Його медово-солодкий смак підкреслить м'який вершковий смак молодого сиру Гауда. Яблука ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовим рушником. Очистіть шкірку ножем для чищення овочів. Обріжте хвостики і наріжте яблуко тонкими слайсами, зрізуючи м'якоть з усіх боків.
Хліб для приготування закуски можна вибирати на свій смак. Полегшить приготування готовий нарізний хліб або хліб для тостів. На хлібну скибочку покладете слайси сиру Гауда. Можна використовувати готову магазинну нарізку або нарізати сир самостійно тонкими пластинками. При бажанні, для приготування можна взяти інший сир твердого або напівтвердого сорту.
На сирний шар викладіть кілька шматочків яблука і накрийте скибочкою хліба.
Змастіть верхівку хліба вершковим маслом і викладіть на розігріту сковороду маслом вниз. Обсмажте до золотистої скоринки. Поки готується бутерброд з одного боку, намажте маслом верхню скибочку хліба. Обсмажте бутерброд з обох сторін.
Зелений салат промийте під проточною водою і просушіть. Покладіть кілька листочків на порційне блюдо, полийте оливковою олією, посоліть і поперчіть. Розріжте бутерброди уздовж навпіл і викладіть на блюдо з салатом. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти