Укр
Рус
Бутерброди Закуски Італійська кухня

Бутерброд з ікрою

( 4.8750 4 58 8 оцінок)
741 - переглядів
35 хвилинпорцій - 3складність - 2 з 5
Бутерброд з ікрою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Так як ікра далеко не дешевий продукт, не кожен може дозволити собі подавати до святкового столу не просто дуже смачний, але ще і корисний делікатес. І ось саме в тому випадку, коли немає можливості їсти ікру ложкою, завжди можна знайти зовсім інший спосіб подачі цього продукту. І найпоширеніший - бутерброд з ікрою, без якого рідко коли обходиться святкове застілля, особливо новорічне свято.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Бутерброд з ікрою" (на 100 грам)

  • Білки11.1 гр.
  • Жири14.7 гр.
  • Вуглеводи14.3 гр.
  • Калорії231 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Хоч цей вид закуски і можна вважати досить легким по готуванні, але все ж ніколи в кулінарії не може бути абсолютно проста страва. Адже завжди важливо знати і про користь тих чи інших інгредієнтів і про їхню якість. Втім, про бутерброди. Здавалося б, що може бути простіше відрізати хліб і намазати маслом, додавши зверху якийсь делікатес. Але ж можна ж використовувати і багет і тости і крекери, і в тому числі свіжі огірки або млинчики. Тобто, все залежить від вашої фантазії і можливостей, але в нашому рецепті ми все-таки пропонуємо класичний варіант - хліб.

Крок - 1
02

Звичайно, ікра сама по собі смачний і поживний продукт, до того ж, дуже корисний, тому немає особливої ​​необхідності додавати до неї ще якісь продукти. Але все ж, іноді можна собі дозволити додати розкішності бутербродів з ікрою, додавши інші інгредієнти. Отже, підготуємо необхідні нам продукти, а саме розрізаємо навпіл плід лайма, нам знадобиться половинка.

Крок - 2
03

Відрізаємо два однакових за розміром скибочки хліба, товщиною приблизно 1 см.

Крок - 3
04

Потім беремо тонкий шматочок копченого лосося, прикладаємо до нього скибочку хліба і обрізаємо кінчики риби чітко за розміром.

Крок - 4
05

Тепер поміщаємо на плиту сковорідку і кидаємо в неї вершкове масло, розтоплюємо. Далі викладаємо на сковорідку скибочки хліба і підсмажуємо до золотистого. Потім перевертаємо і підсмажуємо також з іншого боку.

Крок - 5
06

Після цього кладемо на тарілку один підсмажений шматок хліба і викладаємо зверху соус песто, акуратно розмазавши ножем по всій поверхні.

Крок - 6
07

Після цього зверху поміщаємо скибочку копченого лосося і скроплюємо свіжовичавленим соком лайма.

Крок - 7
08

Далі кладемо паростки редьки і покриваємо нарізаним дрібними шматочками лососем.

Крок - 8
09

Тепер розкладаємо трохи червоної і чорної ікри і накриваємо другим шматочком підсмаженого хліба, додавши зверху червону і чорну ікру. Подаючи бутерброд з ікрою до столу, можна прикрасити листочками м'яти, маслинами або часточкою лимона.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа з баранини в казані - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини в казані 120 5 5 з 5 - детальніше -
Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп з вермішеллю 15 4 1 з 5 - детальніше -
Юшка із стерляді - покроковий рецепт, фото 1 Юшка із стерляді 30 5 2 з 5 - детальніше -
Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паста з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Паста з вершками 45 4 3 з 5 - детальніше -
Шарлотка з черствого хліба - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка з черствого хліба 50 3 3 з 5 - детальніше -
Крильця курячі запечені - покроковий рецепт, фото 1 Крильця курячі запечені 75 3 3 з 5 - детальніше -
Яблучне повидло покращене - покроковий рецепт, фото 1 Яблучне повидло покращене 50 1 2 з 5 - детальніше -