Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Бутерброди Закуски Італійська кухня

Бутерброд з ікрою

( 4.8750 4 58 8 оцінок)
582 - переглядів
35 хвилинпорцій - 3складність - 2 з 5
Бутерброд з ікрою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Так як ікра далеко не дешевий продукт, не кожен може дозволити собі подавати до святкового столу не просто дуже смачний, але ще і корисний делікатес. І ось саме в тому випадку, коли немає можливості їсти ікру ложкою, завжди можна знайти зовсім інший спосіб подачі цього продукту. І найпоширеніший - бутерброд з ікрою, без якого рідко коли обходиться святкове застілля, особливо новорічне свято.

Інгредієнти

  • Ікра 1 ст.л
  • Ікра червона 1 ст.л
  • Хліб 2 скиб.
  • Масло рослинне 20 г.
  • Лайм 1/2 шт.
  • Песто 1 ст.л
  • Лосось 50 г.
  • Редька за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Хоч цей вид закуски і можна вважати досить легким по готуванні, але все ж ніколи в кулінарії не може бути абсолютно проста страва. Адже завжди важливо знати і про користь тих чи інших інгредієнтів і про їхню якість. Втім, про бутерброди. Здавалося б, що може бути простіше відрізати хліб і намазати маслом, додавши зверху якийсь делікатес. Але ж можна ж використовувати і багет і тости і крекери, і в тому числі свіжі огірки або млинчики. Тобто, все залежить від вашої фантазії і можливостей, але в нашому рецепті ми все-таки пропонуємо класичний варіант - хліб.

Крок - 1
02

Звичайно, ікра сама по собі смачний і поживний продукт, до того ж, дуже корисний, тому немає особливої ​​необхідності додавати до неї ще якісь продукти. Але все ж, іноді можна собі дозволити додати розкішності бутербродів з ікрою, додавши інші інгредієнти. Отже, підготуємо необхідні нам продукти, а саме розрізаємо навпіл плід лайма, нам знадобиться половинка.

Крок - 2
03

Відрізаємо два однакових за розміром скибочки хліба, товщиною приблизно 1 см.

Крок - 3
04

Потім беремо тонкий шматочок копченого лосося, прикладаємо до нього скибочку хліба і обрізаємо кінчики риби чітко за розміром.

Крок - 4
05

Тепер поміщаємо на плиту сковорідку і кидаємо в неї вершкове масло, розтоплюємо. Далі викладаємо на сковорідку скибочки хліба і підсмажуємо до золотистого. Потім перевертаємо і підсмажуємо також з іншого боку.

Крок - 5
06

Після цього кладемо на тарілку один підсмажений шматок хліба і викладаємо зверху соус песто, акуратно розмазавши ножем по всій поверхні.

Крок - 6
07

Після цього зверху поміщаємо скибочку копченого лосося і скроплюємо свіжовичавленим соком лайма.

Крок - 7
08

Далі кладемо паростки редьки і покриваємо нарізаним дрібними шматочками лососем.

Крок - 8
09

Тепер розкладаємо трохи червоної і чорної ікри і накриваємо другим шматочком підсмаженого хліба, додавши зверху червону і чорну ікру. Подаючи бутерброд з ікрою до столу, можна прикрасити листочками м'яти, маслинами або часточкою лимона.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бутерброд з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд з яйцем 45 2 3 з 5 - детальніше -
Гарячій бутерброд - покроковий рецепт, фото 1 Гарячій бутерброд 45 1 3 з 5 - детальніше -
Сендвіч - покроковий рецепт, фото 1 Сендвіч 40 2 2 з 5 - детальніше -
Бутерброд з авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд з авокадо 30 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Штрудель з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель з сиром 50 4 3 з 5 - детальніше -
Веганський кимчи - покроковий рецепт, фото 1 Веганський кимчи 65 1 3 з 5 - детальніше -
Фрикадельки зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки зі свинини 60 4 3 з 5 - детальніше -
Грибний гуляш - покроковий рецепт, фото 1 Грибний гуляш 45 6 3 з 5 - детальніше -