Укр
Рус
Бутерброди Закуски Українська кухня

Бутерброд з авокадо

( 4.8000 4 55 5 оцінок)
752 - переглядів
30 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Бутерброд з авокадо - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Напевно, всі знають про те, що авокадо має безліч корисних і унікальних властивостей. Ми хочемо запропонувати вам простий спосіб приготування бутерброда з цього апетитного і незвичайного фрукта. Бутерброд з авокадо послужить вам відмінною закускою в обідню перерву.

Інгредієнти

  • Авокадо 1 шт.
  • Лимон 1/2 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Помідор 1 шт.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Булка 2 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку, виберіть свіже і стигле авокадо. Необхідно, щоб він був уже більш м'яким. Отже, звільніть авокадо від кісточки, а потім гострим ножем розріжте м'якоть плоду на невеликі кубики. Далі з допомогою ложки відокремте м'якоть від шкірки і помістіть в глибоку миску.

Крок - 1
02

Тепер посоліть подрібнене авокадо, приперчіть чорним меленим перцем, а потім помийте лимон і розріжте навпіл і вичавіть з нього прямо в миску свіжий сік. Далі виделкою або товкучкою, розімніть авокадо в мисці до однорідного стану в вигляді пюре.

Крок - 2
03

Далі виберіть правильну булку для майбутнього бутерброда. Найбільш поєднується з цим незвичайним фруктом білий хліб або багет. Але ми хочемо запропонувати зупинити ваш вибір на булці або хлібі з маком (це додасть закусці певну пікантність). Отже, булку, не має значення якої форми, розріжте горизонтально на дві частини.

Крок - 3
04

Тепер нижню частину булки рясно намажте підготовленою раніше начинкою з авокадо, потім покладіть попередньо вимиту і трохи просушену зелень рукколи.

Крок - 4
05

Далі помийте під проточною водою, а потім на обробній дошці наріжте тонкими півкільцями червоний помідор. Можна вибрати навіть черрі, але трохи недоспевшій, щоб колечка були не дуже великими. Отже, нарізані півкільця помідора покладіть красиво на рукколу.

Крок - 5
06

Тепер викладіть знову шар начинки з авокадо, рівномірно розподіливши, за допомогою вилки, по всій довжині бутерброда.

Крок - 6
07

Далі помістіть невелику каструлю на плиту, налийте в неї воду і доведіть до кипіння. Покладіть в окріп курячі яйця і варіть, до повної готовності, близько 9-10 хвилин. Потім охолодіть яйця в холодній воді, звільніть від шкаралупи і наріжте тонкими кільцями. Покладіть нарізане яйце поверх шару начинки з авокадо.

Крок - 7
08

Далі укладіть шар з попередньо обсмаженої червоної цибулі і накрийте другою частиною булки, трохи притиснувши руками. Готовий бутерброд з авокадо загорніть в спеціальний папір або серветку і приступайте смакувати.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бутерброд с икрой - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд с икрой 35 3 2 з 5 - детальніше -
Бутерброды с брынзой - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброды с брынзой 15 3 1 з 5 - детальніше -
Сэндвич - покроковий рецепт, фото 1 Сэндвич 40 2 2 з 5 - детальніше -
Бутерброд с ветчиной - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд с ветчиной 30 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Айвовый компот - покроковий рецепт, фото 1 Айвовый компот 60 1 2 з 5 - детальніше -
Пахлава с грецкими орехами - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава с грецкими орехами 50 4 3 з 5 - детальніше -
Сухое вино - покроковий рецепт, фото 1 Сухое вино 30 1 2 з 5 - детальніше -
Фалафель в домашних условиях - покроковий рецепт, фото 1 Фалафель в домашних условиях 50 3 3 з 5 - детальніше -