Укр
Рус
Буріто Закуски Мексиканська кухня

Буріто зі свининою і квасолею

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

898 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Буріто зі свининою і квасолею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ідеальна вечеря - ця смачна і ситна страва, на приготування якої йде мінімум часу. Буріто зі свининою і квасолею одна з таких страв. Начинку можна змінювати, кожен раз експериментуючи і привносячи щось нове.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Буріто зі свининою і квасолею" (на 100 грам)

  • Білки11.6 гр.
  • Жири9.3 гр.
  • Вуглеводи22.2 гр.
  • Калорії220 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Фарш для буріто можна вибирати на ваш смак. Якщо хочете легкий дієтичний варіант, можна взяти курятину. Якщо віддаєте перевагу більш ласому, кладіть чисту свинину. Ідеально підходить для цієї страви - суміш свинини і яловичини. Таке м'ясо буде в міру жирним і соковитим. На розігріту сковороду викладіть фарш, розподіліть його по всій поверхні і обсмажуйте на середньому вогні.

Крок - 1
02

Очистіть часник і наріжте дрібними кубиками або пропустіть через спеціальний прес. Подрібнену пряність додайте до м'яса.

Крок - 2
03

Болгарський перець ретельно вимийте під проточною водою і обсушіть паперовим рушником. Розріжте навпіл, видаліть серцевину і подрібніть невеликими кубиками. Висипте в жаровню. У готовому вигляді він буде м'який і ніжний. Якщо хочете, щоб перець відчувався і хрустів, додайте його в останню чергу.

Крок - 3
04

Цибулю очистіть від лушпиння, видаліть хвостики і наріжте кубиками. Кількість цибулі можна регулювати за смаком. Можна покласти більше, при бажанні, а можна взагалі відмовитися. Цибулю також відправте на сковороду.

Крок - 4
05

Масу ретельно перемішайте, і продовжуйте готувати поки фарш не почне темніти. Після чого насипте томатну пасту і мелений перець чилі. Переміксуйте до однорідності, введіть квасолю і бульйон.

Крок - 5
06

Тушкуйте, періодично помішуючи до тих пір, поки рідина не вбереться. В середньому на це йде близько 10 хвилин. За 5 хвилин до готовності поперчіть і посоліть м'ясо. За бажанням можна додати гострий соус.

Крок - 6
07

Готову масу розділіть на кількість порцій. Коржі з м'якого борошна можна замінити лавашем. У центр коржа покладіть начинку, додайте натертий на тертці сир і нарізаний маленькими кубиками перець халапеньо. Складіть кінчики коржа всередину і закрутіть рулетик максимально щільно.

Крок - 7
08

На сковороді розігрійте масло і викладіть буріто. Обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки. При бажанні закуску можна запекти в духовці. Для цього застеліть деко фольгою, збризніть кулінарним спреєм і викладіть на нього буріто.

Крок - 8
09

Поставте страву в розігріту до 190 ° С духовку, посипте нарізаним на тертці сиром і запікайте протягом 15 хвилин. Зберігайте готове частування в чистому і сухому контейнері в холодильнику не більше 2 днів. При бажанні буріто можна заготовити про запас. Кожен рулет окремо загорніть в харчову плівку, потім в фольгу. Зберігаються закуски в морозильній камері до 3 місяців. При необхідності їх можна дістати, розморозити і підігріти в духовці, або запекти. Приємного вам апетиту!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти