Ідеальна вечеря - ця смачна і ситна страва, на приготування якої йде мінімум часу. Буріто зі свининою і квасолею одна з таких страв. Начинку можна змінювати, кожен раз експериментуючи і привносячи щось нове.
Фарш для буріто можна вибирати на ваш смак. Якщо хочете легкий дієтичний варіант, можна взяти курятину. Якщо віддаєте перевагу більш ласому, кладіть чисту свинину. Ідеально підходить для цієї страви - суміш свинини і яловичини. Таке м'ясо буде в міру жирним і соковитим. На розігріту сковороду викладіть фарш, розподіліть його по всій поверхні і обсмажуйте на середньому вогні.
Очистіть часник і наріжте дрібними кубиками або пропустіть через спеціальний прес. Подрібнену пряність додайте до м'яса.
Болгарський перець ретельно вимийте під проточною водою і обсушіть паперовим рушником. Розріжте навпіл, видаліть серцевину і подрібніть невеликими кубиками. Висипте в жаровню. У готовому вигляді він буде м'який і ніжний. Якщо хочете, щоб перець відчувався і хрустів, додайте його в останню чергу.
Цибулю очистіть від лушпиння, видаліть хвостики і наріжте кубиками. Кількість цибулі можна регулювати за смаком. Можна покласти більше, при бажанні, а можна взагалі відмовитися. Цибулю також відправте на сковороду.
Масу ретельно перемішайте, і продовжуйте готувати поки фарш не почне темніти. Після чого насипте томатну пасту і мелений перець чилі. Переміксуйте до однорідності, введіть квасолю і бульйон.
Тушкуйте, періодично помішуючи до тих пір, поки рідина не вбереться. В середньому на це йде близько 10 хвилин. За 5 хвилин до готовності поперчіть і посоліть м'ясо. За бажанням можна додати гострий соус.
Готову масу розділіть на кількість порцій. Коржі з м'якого борошна можна замінити лавашем. У центр коржа покладіть начинку, додайте натертий на тертці сир і нарізаний маленькими кубиками перець халапеньо. Складіть кінчики коржа всередину і закрутіть рулетик максимально щільно.
На сковороді розігрійте масло і викладіть буріто. Обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки. При бажанні закуску можна запекти в духовці. Для цього застеліть деко фольгою, збризніть кулінарним спреєм і викладіть на нього буріто.
Поставте страву в розігріту до 190 ° С духовку, посипте нарізаним на тертці сиром і запікайте протягом 15 хвилин. Зберігайте готове частування в чистому і сухому контейнері в холодильнику не більше 2 днів. При бажанні буріто можна заготовити про запас. Кожен рулет окремо загорніть в харчову плівку, потім в фольгу. Зберігаються закуски в морозильній камері до 3 місяців. При необхідності їх можна дістати, розморозити і підігріти в духовці, або запекти. Приємного вам апетиту!
Випадкові рецепти