Укр
Рус
Буріто Закуски Українська кухня

Буріто з овочами

( 4.9130 4 523 23 оцінки)
2096 - переглядів
25 хвилинпорцій - 3складність - 2 з 5
Буріто з овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ці буріто настільки гарні, що ви захочете їх готувати кожен день.

Інгредієнти

  • Тортілья 3 лист
  • Масло рослинне 1 ст.л
  • Цибуля червона 2 шт.
  • Болгарський перець 1 ч.л
  • Часник 3 зуб.
  • Соус томатний 1/2 скл.
  • Квасоля червона консервована 250 г.
  • Сир вершковий 3 ст.л
  • Кінза 1 пуч.
  • Сіль за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Готові коржі тортильї оберніть в фольгу і помістіть в духовку, заздалегідь розігріту до 175 градусів C. Випікайте 10 хвилин або до прогріву кожного листа.

Крок - 1
02

Потім глибоку сковороду помістіть на плиту, залийте в неї рослинну олію і нагрійте до шипіння на слабкому вогні. Тепер киньте в розпечене олію заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками червону цибулю і добре перемішайте.

Крок - 2
03

Далі видаліть в солодкому болгарському перці ніжки і кісточки, а потім наріжте його невеликими квадратами. Надішліть часточки перцю також в сковорідку, посипавши подрібненим часником (можна просто дрібно нарізати, а можна пропустити через часникодавку).

Крок - 3
04

Тушкуйте вміст сковорідки близько 2 хвилин, періодично помішуючи, а потім додайте готовий соус з томатами або ж приготовлену гостру аджику (на ваш вибір і смак). 

Крок - 4
05

Ретельно все перемішайте і пртушкуйте кілька хвилин. Далі додайте консервовану червону квасолю і томіть, періодично помішуючи, до появи м'якості овочів.

Крок - 5
06

Тепер киньте в сковорідку вершковий сир, добре присоліть і постійно мішайте суміш кухонною лопаткою до повного розчинення сиру і утворення однорідної не сильно густої суміші.

Крок - 6
07

Потім приберіть сковорідку з вогню, усипьте бобову начинку дрібно нашаткованою зеленню кінзи і ще раз все ретельно перемішайте. Так звана начинка готова до вживання.

Крок - 7
08

Нарешті приступайте до закручюванню буріто. Для цього теплий лист тортильї змастіть квасолевою сумішшю (рівномірно розподіліть по центру) і загорніть спочатку одну половину листа, потім загніть по черзі бічні частини і знову накрийте другою половинкою тортильї.

Крок - 8
09

Звичайно ж негайно подавайте готовий буріто, виклавши акуратно на тарілці. Можна додати до страви легкий овочевій салат з руколою і солодким перцем.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Бифштекс на гриле - покроковий рецепт, фото 1 Бифштекс на гриле 40 4 3 з 5 - детальніше -
Японская лапша - покроковий рецепт, фото 1 Японская лапша 45 4 3 з 5 - детальніше -
Зефир на агаре - покроковий рецепт, фото 1 Зефир на агаре 50 3 3 з 5 - детальніше -