Ці буріто настільки гарні, що ви захочете їх готувати кожен день.
Готові коржі тортильї оберніть в фольгу і помістіть в духовку, заздалегідь розігріту до 175 градусів C. Випікайте 10 хвилин або до прогріву кожного листа.
Потім глибоку сковороду помістіть на плиту, залийте в неї рослинну олію і нагрійте до шипіння на слабкому вогні. Тепер киньте в розпечене олію заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками червону цибулю і добре перемішайте.
Далі видаліть в солодкому болгарському перці ніжки і кісточки, а потім наріжте його невеликими квадратами. Надішліть часточки перцю також в сковорідку, посипавши подрібненим часником (можна просто дрібно нарізати, а можна пропустити через часникодавку).
Тушкуйте вміст сковорідки близько 2 хвилин, періодично помішуючи, а потім додайте готовий соус з томатами або ж приготовлену гостру аджику (на ваш вибір і смак).
Ретельно все перемішайте і пртушкуйте кілька хвилин. Далі додайте консервовану червону квасолю і томіть, періодично помішуючи, до появи м'якості овочів.
Тепер киньте в сковорідку вершковий сир, добре присоліть і постійно мішайте суміш кухонною лопаткою до повного розчинення сиру і утворення однорідної не сильно густої суміші.
Потім приберіть сковорідку з вогню, усипьте бобову начинку дрібно нашаткованою зеленню кінзи і ще раз все ретельно перемішайте. Так звана начинка готова до вживання.
Нарешті приступайте до закручюванню буріто. Для цього теплий лист тортильї змастіть квасолевою сумішшю (рівномірно розподіліть по центру) і загорніть спочатку одну половину листа, потім загніть по черзі бічні частини і знову накрийте другою половинкою тортильї.
Звичайно ж негайно подавайте готовий буріто, виклавши акуратно на тарілці. Можна додати до страви легкий овочевій салат з руколою і солодким перцем.
Випадкові рецепти