Укр
Рус
thermomix thermomix
Буріто Другі страви Мексиканська кухня

Буріто

80 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Буріто - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Рецепти до свят: Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Відмінне блюдо для частування гостей.

Інгредієнти

  • Тортілья 8 шт.
  • Свинина 900 г.
  • Бульйон 300 мл.
  • Паста томат 300 г.
  • Перець червоний чілі 1 ч.л
  • Помідор 2 шт.
  • Цедра 1/2 ч.л
  • Сіль за смаком

Покроковий рецепт

  1. 01

    Солоне свиняче м'ясо, змащене олією, ставимо в розігріту до 1800 С духовку, і запікаємо протягом півтори години, щоб стало рум'яним і м'яким.

    Крок - 1
  2. 02

      У каструлі з відкритою кришкою варимо соус з бульйону, томатної пасти і апельсинової цедри на повільному вогні. Хвилин через 30, коли соус стане більш густим, додаємо порізаний перець.

    Крок - 2
  3. 03

      Запечену свинину позбавляємо від жиру і розділяємо виделкою на волокна.   Кладемо розділене м'ясо в соус, ставимо на слабкий вогонь і доводимо до кипіння.

    Крок - 3
  4. 04

      Загорнуті в пергамент тортильи прогріваємо в духовці. Кожен коржик наповнюємо частиною приготовленої м'ясної начинки і складаємо конвертиком. Перед подачею укладаємо на листя салату, подаємо зі сметаною, додаємо часточки помідор.

    Крок - 4

Оцінити рецепт