Укр
Рус
Буріто Другі страви Чеська кухня

Буріто з яловичиною

( 4.9545 4 522 22 оцінки)
2307 - переглядів
40 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Буріто з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Для любителів мексиканської кухні добре підійде рецепт приготування смачної і нескладної страви - буріто з яловичиною. Ця страва - справжня знахідка для кожної господині, адже вона ситна, смачна і зовсім не вимагає багато зусиль в готуванні. В традиційному варіанті мексиканське буріто являє собою м'який тестовий корж, який називається тортилья, в яку загортається різна начинка. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати трошки адаптовану версію до наших кулінарних смаків. Буріто чимось нагадує шаурму, але головна відмінність - це фарш, а не нарізане шматочками м'ясо всередині. Сьогодні ж пропонуємо вам приготувати трошки домашній варіант буріто з яловичиною, не загортаючи начинку всередину коржа з тіста.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Буріто з яловичиною" (на 100 грам)

  • Білки9.3 гр.
  • Жири11.3 гр.
  • Вуглеводи8.8 гр.
  • Калорії181 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, для початку ставимо на вогонь неглибоку сковорідку, вливаємо в неї оливкову олію і кидаємо яловичий фарш, щоб обсмажити. Періодично помішуючи, обсмажуємо його до появи коричневого кольору і випарювання всієї рідини.

Крок - 1
02

Тим часом підготуємо необхідні страві овочі. Чистимо від лушпиння цибулю і дрібно її нарізаємо на обробній дошці.

Крок - 2
03

Також очищаємо часник і подрібнюємо його за допомогою ножа або часникодавки (в цьому рецепті можна використовувати і часниковий порошок).

Крок - 3
04

Додаємо подрібнені овочі до фаршу, ретельно перемішуємо, добре солимо, перчимо чорним меленим перцем і продовжуємо обсмажувати.

Крок - 4
05

Коли цибуля стане м'якою, а часник дасть насичений пікантний аромат, додаємо до вмісту сковорідки нарізані кільцями маслини (без кісточок).

Крок - 5
06

Потім консервовану квасолю, зелений перець чилі (бажано теж мати консервований), нарізані на невеликі шматочки помідори і заливаємо рідким томатним соусом, все ретельно перемішуємо і залишаємо протушкуватись всьому разом 10-15 хвилин.

Крок - 6
07

Коли начинка буде готова, беремо скляну (або іншу, наявну на вашій кухні) форму для приготування в духовці. На дно викладаємо трохи начинки, рівномірно розподіливши по всьому дну ємності, потім накриваємо листом тортильї або лаваша, не притискаючи щільно, щоб відразу не розм'як.

Крок - 7
08

Зверху викладаємо ще один шар начинки і посипаємо натертим на крупній тертці твердим сиром.

Крок - 8
09

Далі накриваємо знову листами тортильї, викладаємо,що залишилася начинку і посипаємо тертим сиром. Тепер відправляємо в попередньо розігріту духовку хвилин на 10, щоб сир рівномірно розплавився.

Крок - 9
10

Дістаємо готове буріто, ріжемо його на шматочки і запрошуємо всіх до столу покуштувати найсмачнішу мексиканську страву, ситну, гостру, пікантну, яка обов'язково сподобається вашим гостям і домашнім.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Нирки - покроковий рецепт, фото 1 Нирки 35 5 2 з 5 - детальніше -
Рулетики із кабачків з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики із кабачків з куркою 55 6 3 з 5 - детальніше -
Овочеве асорті по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве асорті по-корейськи 80 1 3 з 5 - детальніше -
Курка в духовці з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Курка в духовці з картоплею 75 4 3 з 5 - детальніше -