Буріто з яловичим фаршем - смачна домашня страва на кожен день. Начинку яловичих буріто для різноманітності можна доповнювати різними інгредієнтами на свій смак. Так у коржів кожен раз буде новий смак. Додатковий бонус рецепта в тому, що буріто з яловичим фаршем можна заморожувати і використовувати в міру необхідності.
Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння і дрібно порубайте. Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте на ньому цибулю з часником до рум'яності (близько 2 хвилин).
Яловичину вимийте, просушіть і пропустіть через м'ясорубку або купіть вже готовий яловичий фарш. Додайте подрібнене м'ясо на сковороду і, помішуючи, смажте майже до готовності.
Всипте приправу з мелених сушених спецій (цибулі, орегано, солі, зіри, паприки, чорного і кайенского перцю) або візьміть магазинну для м'яса. Перемішайте інгредієнти і готуйте ще 1 хвилину.
Додайте томатну пасту і воду і, помішуючи, тримайте начинку на вогні ще приблизно 3 хвилини, щоб рідина випарувалася, але яловичина залишилася соковитою. Вимкніть вогонь і відставте сковороду на 10 хвилин, щоб її вміст трохи охолов.
Відваріть до готовності рис. Ми використовуємо білий довгозерний, але ви можете взяти будь-який по своєму смаку. Остиглий рис викладіть на тортилью.
Зверху покладіть смажений яловичий фарш, консервовану кукурудзу і квасолю.
Додайте подрібнену капусту (можна замінити салатом айсбергом), нарізані кубиками помідори (без насіння) і червону цибулю.
Присипте подрібненою кінзою і тертим сиром. Сир беріть такий, який добре плавиться. Поверніть корж по типу млинчика.
Загорніть у фольгу. У такому вигляді буріто з яловичим фаршем можна заморозити. Для цього перекладіть загорнуті коржі в пакет з замком і відправте в морозильну камеру.
А можна відразу на сухій сковороді обсмажити буріто на середньому вогні по кілька хвилин з обох сторін, щоб коржі прогрілися і стали хрусткими. Якщо хочете, щоб сир в начинці розплавився, смажте хвилин 10 або замість обсмажування відправте буріто в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Подавайте яловичі буріто зі сметаною або будь-яким соусом на свій смак. Смачного!
Випадкові рецепти