Укр
Рус
Буріто Закуски Мексиканська кухня

Буріто з яловичим фаршем

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

907 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Буріто з яловичим фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Буріто з яловичим фаршем - смачна домашня страва на кожен день. Начинку яловичих буріто для різноманітності можна доповнювати різними інгредієнтами на свій смак. Так у коржів кожен раз буде новий смак. Додатковий бонус рецепта в тому, що буріто з яловичим фаршем можна заморожувати і використовувати в міру необхідності.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Буріто з яловичим фаршем" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири4.4 гр.
  • Вуглеводи24.8 гр.
  • Калорії173 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння і дрібно порубайте. Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте на ньому цибулю з часником до рум'яності (близько 2 хвилин).

Крок - 1
02

Яловичину вимийте, просушіть і пропустіть через м'ясорубку або купіть вже готовий яловичий фарш. Додайте подрібнене м'ясо на сковороду і, помішуючи, смажте майже до готовності.

Крок - 2
03

Всипте приправу з мелених сушених спецій (цибулі, орегано, солі, зіри, паприки, чорного і кайенского перцю) або візьміть магазинну для м'яса. Перемішайте інгредієнти і готуйте ще 1 хвилину.

Крок - 3
04

Додайте томатну пасту і воду і, помішуючи, тримайте начинку на вогні ще приблизно 3 хвилини, щоб рідина випарувалася, але яловичина залишилася соковитою. Вимкніть вогонь і відставте сковороду на 10 хвилин, щоб її вміст трохи охолов.

Крок - 4
05

Відваріть до готовності рис. Ми використовуємо білий довгозерний, але ви можете взяти будь-який по своєму смаку. Остиглий рис викладіть на тортилью.

Крок - 5
06

Зверху покладіть смажений яловичий фарш, консервовану кукурудзу і квасолю.

Крок - 6
07

Додайте подрібнену капусту (можна замінити салатом айсбергом), нарізані кубиками помідори (без насіння) і червону цибулю.

Крок - 7
08

Присипте подрібненою кінзою і тертим сиром. Сир беріть такий, який добре плавиться. Поверніть корж по типу млинчика.

Крок - 8
09

Загорніть у фольгу. У такому вигляді буріто з яловичим фаршем можна заморозити. Для цього перекладіть загорнуті коржі в пакет з замком і відправте в морозильну камеру.

Крок - 9
10

А можна відразу на сухій сковороді обсмажити буріто на середньому вогні по кілька хвилин з обох сторін, щоб коржі прогрілися і стали хрусткими. Якщо хочете, щоб сир в начинці розплавився, смажте хвилин 10 або замість обсмажування відправте буріто в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Подавайте яловичі буріто зі сметаною або будь-яким соусом на свій смак. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Буріто з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з фаршем 45 6 3 з 5 - детальніше -
Яйця фаршировані грибами - покроковий рецепт, фото 1 Яйця фаршировані грибами 35 4 2 з 5 - детальніше -
Круасани зі згущеним молоком - покроковий рецепт, фото 1 Круасани зі згущеним молоком 180 3 3 з 5 - детальніше -