Легкий рецепт кращого курячого буріто, який у вас коли-небудь буде! Цей буріто наповнений великими шматками авокадо, і мого секретного інгредієнта: анана
В першу чергу займіться приготуванням пікантного соусу. Для цього в чашу блендера або кухонного комбайна помістіть високої жирності сметану, потім додайте очищені від лушпиння зубчики часнику.
Далі ретельно промийте, очистіть від шкірки і кісточки авокадо. На обробній дошці наріжте авокадо невеликими шматочками і теж відправте в чашу блендера.
Потім добре присоліть вміст чаші і додайте гілочки свіжої петрушки. Далі залийте трохи оцту і оливкове масло і, накривши блендер кришкою, збийте все до однорідної пюре-образної маси. Перелийте готовий соус в миску і відставте на час в сторону.
А самі займіться підготовкою м'яса. Куряче філе ретельно промийте під холодною водою і промокніть паперовим рушником. Потім на обробній дошці наріжте куряче філе на кубики невеликого розміру.
Далі помістіть неглибоку сковорідку на плиту, залийте в неї рослинне масло і максимально нагрійте. Помістіть нарізане філе в масло і присмажуйте, періодично помішуючи, до появи легкої золотистої скоринки на м'ясі.
Тепер додайте в сковорідку очищену від лушпиння і подрібнену ріпчасту цибулю, а потім видавлений через чеснокодавку часник.
Рясно все присоліть, приперчіть чорним і червоним меленим перцем, приправте сухою паприкою і кмином, а потім додайте подрібнений консервований ананас. Ретельно все перемішайте і обсмажуйте ще близько 5 хвилин.
Тепер займіться приготуванням буріто. Готовий корж тако розкладіть на поверхню і змастіть спочатку раніше підготовленим сметанним соусом. Потім посипте натертим на крупній тертці твердим сиром, рівномірно розподіливши по центру коржа.
Далі укладіть шар з обсмаженої курки, а потім очищений і нарізаний на дрібні кубики авокадо.
Складіть края коржа, сховавши всередину начинку, спочатку з боків, потім зберіть ще два края, утворивши так званий рулет.
Потім помістіть сформований буріто на попередньо розігрітий електро гриль і запікайте від 3 до 5 хвилин на кожну сторону
Гарячий буріто з куркою викладіть на блюдо, розріжте навпіл і подавайте з раніше підготовленим соусом зі сметани і кінзи.
Випадкові рецепти