Укр
Рус
thermomix thermomix
Буріто Закуски Чеська кухня

Буріто з куркою

60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Буріто з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Легкий рецепт кращого курячого буріто, який у вас коли-небудь буде! Цей буріто наповнений великими шматками авокадо, і мого секретного інгредієнта: анана

Інгредієнти

  • Кінза 1/2 пуч.
  • Оцет яблучний 1 ст.л
  • Оливкова олія 1 ч.л
  • Сметана 1 скл.
  • Корж - тако 4 шт.
  • Авокадо 2 шт.
  • Сир твердий 200 г.
  • Ананас консервований 150 г.
  • Кмин 1/2 ч.л
  • Паприка 1 ч.л
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Часник 3 зуб.
  • Цибуля 2 шт.
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Куряча грудка 3 шт.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    В першу чергу займіться приготуванням пікантного соусу. Для цього в чашу блендера або кухонного комбайна помістіть високої жирності сметану, потім додайте очищені від лушпиння зубчики часнику.

    Крок - 1
  2. 02

    Далі ретельно промийте, очистіть від шкірки і кісточки авокадо. На обробній дошці наріжте авокадо невеликими шматочками і теж відправте в чашу блендера.

    Крок - 2
  3. 03

    Потім добре присоліть вміст чаші і додайте гілочки свіжої петрушки. Далі залийте трохи оцту і оливкове масло і, накривши блендер кришкою, збийте все до однорідної пюре-образної маси. Перелийте готовий соус в миску і відставте на час в сторону.

    Крок - 3
  4. 04

    А самі займіться підготовкою м'яса. Куряче філе ретельно промийте під холодною водою і промокніть паперовим рушником. Потім на обробній дошці наріжте куряче філе на кубики невеликого розміру.

    Крок - 4
  5. 05

    Далі помістіть неглибоку сковорідку на плиту, залийте в неї рослинне масло і максимально нагрійте. Помістіть нарізане філе в масло і присмажуйте, періодично помішуючи, до появи легкої золотистої скоринки на м'ясі.

    Крок - 5
  6. 06

    Тепер додайте в сковорідку очищену від лушпиння і подрібнену ріпчасту цибулю, а потім видавлений через чеснокодавку часник.

    Крок - 6
  7. 07

    Рясно все присоліть, приперчіть чорним і червоним меленим перцем, приправте сухою паприкою і кмином, а потім додайте подрібнений консервований ананас. Ретельно все перемішайте і обсмажуйте ще близько 5 хвилин.

    Крок - 7
  8. 08

    Тепер займіться приготуванням буріто. Готовий корж тако розкладіть на поверхню і змастіть спочатку раніше підготовленим сметанним соусом. Потім посипте натертим на крупній тертці твердим сиром, рівномірно розподіливши по центру коржа.

    Крок - 8
  9. 09

    Далі укладіть шар з обсмаженої курки, а потім очищений і нарізаний на дрібні кубики авокадо.

    Крок - 9
  10. 10

    Складіть края коржа, сховавши всередину начинку, спочатку з боків, потім зберіть ще два края, утворивши так званий рулет.

    Крок - 10
  11. 11

    Потім помістіть сформований буріто на попередньо розігрітий електро гриль і запікайте від 3 до 5 хвилин на кожну сторону

    Крок - 11
  12. 12

    Гарячий буріто з куркою викладіть на блюдо, розріжте навпіл і подавайте з раніше підготовленим соусом зі сметани і кінзи.

    Крок - 12

Оцінити рецепт