Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Буріто Закуски Чеська кухня

Буріто з куркою

( 4.6818 4 522 22 оцінки)
1870 - переглядів
60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Буріто з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Легкий рецепт кращого курячого буріто, який у вас коли-небудь буде! Цей буріто наповнений великими шматками авокадо, і мого секретного інгредієнта: анана

Інгредієнти

  • Кінза 1/2 пуч.
  • Оцет яблучний 1 ст.л
  • Оливкова олія 1 ч.л
  • Сметана 1 скл.
  • Корж - тако 4 шт.
  • Авокадо 2 шт.
  • Сир твердий 200 г.
  • Ананас консервований 150 г.
  • Кмин 1/2 ч.л
  • Паприка 1 ч.л
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Часник 3 зуб.
  • Цибуля 2 шт.
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Куряча грудка 3 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться приготуванням пікантного соусу. Для цього в чашу блендера або кухонного комбайна помістіть високої жирності сметану, потім додайте очищені від лушпиння зубчики часнику.

Крок - 1
02

Далі ретельно промийте, очистіть від шкірки і кісточки авокадо. На обробній дошці наріжте авокадо невеликими шматочками і теж відправте в чашу блендера.

Крок - 2
03

Потім добре присоліть вміст чаші і додайте гілочки свіжої петрушки. Далі залийте трохи оцту і оливкове масло і, накривши блендер кришкою, збийте все до однорідної пюре-образної маси. Перелийте готовий соус в миску і відставте на час в сторону.

Крок - 3
04

А самі займіться підготовкою м'яса. Куряче філе ретельно промийте під холодною водою і промокніть паперовим рушником. Потім на обробній дошці наріжте куряче філе на кубики невеликого розміру.

Крок - 4
05

Далі помістіть неглибоку сковорідку на плиту, залийте в неї рослинне масло і максимально нагрійте. Помістіть нарізане філе в масло і присмажуйте, періодично помішуючи, до появи легкої золотистої скоринки на м'ясі.

Крок - 5
06

Тепер додайте в сковорідку очищену від лушпиння і подрібнену ріпчасту цибулю, а потім видавлений через чеснокодавку часник.

Крок - 6
07

Рясно все присоліть, приперчіть чорним і червоним меленим перцем, приправте сухою паприкою і кмином, а потім додайте подрібнений консервований ананас. Ретельно все перемішайте і обсмажуйте ще близько 5 хвилин.

Крок - 7
08

Тепер займіться приготуванням буріто. Готовий корж тако розкладіть на поверхню і змастіть спочатку раніше підготовленим сметанним соусом. Потім посипте натертим на крупній тертці твердим сиром, рівномірно розподіливши по центру коржа.

Крок - 8
09

Далі укладіть шар з обсмаженої курки, а потім очищений і нарізаний на дрібні кубики авокадо.

Крок - 9
10

Складіть края коржа, сховавши всередину начинку, спочатку з боків, потім зберіть ще два края, утворивши так званий рулет.

Крок - 10
11

Потім помістіть сформований буріто на попередньо розігрітий електро гриль і запікайте від 3 до 5 хвилин на кожну сторону

Крок - 11
12

Гарячий буріто з куркою викладіть на блюдо, розріжте навпіл і подавайте з раніше підготовленим соусом зі сметани і кінзи.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Холодець м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Холодець м’ясний 100 4 4 з 5 - детальніше -
Пудинг молочний - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг молочний 60 3 3 з 5 - детальніше -
Цибулевий суп з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Цибулевий суп з сиром 25 2 2 з 5 - детальніше -