Укр
Рус
Буріто Закуски Мексиканська кухня

Буріто з курчам

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

577 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Буріто з курчам - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Буріто з курчам - традиційні мексиканські кукурудзяні коржі з начинкою із курки з овочами, сиром і рисом. Особливу роль в даному рецепті грає паштет з квасолі, який скріплює начинку і не дає їй розвалюватися. Буріто з курчам можна заморозити і діставати з морозилки в міру необхідності.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Буріто з курчам" (на 100 грам)

  • Білки10.8 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи33.2 гр.
  • Калорії219 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Зробіть приправу для буріто. Для цього змішайте в одній ємності сушені цибулю, орегано, сіль, кмин, паприку, чорний мелений і кайенский перець.

Крок - 1
02

Куряче філе вимийте, просушіть і збризніть рослинним маслом (у нас оливкове).

Крок - 2
03

Додайте приготовлену приправу і перемішайте, щоб масло і спеції рівномірно розподілилися по курці.

Крок - 3
04

Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте на ньому замариноване курча до коричневої скоринки з обох сторін.

Крок - 4
05

Обсмажене м'ясо перекладіть на тарілку, остудіть і наріжте шматочками на 1 укус.

Крок - 5
06

На сковороду, де смажилася курка, відправте подрібнені цибулю і часник і смажте до легкої золотистості. Всипте нарізаний кубиками червоний болгарський перець і злегка припустіть.

Крок - 6
07

Додайте квасолевий паштет. Якщо немає готового, перебийте блендером відварну або консервовану квасолю. Влийте воду і перемішайте вміст сковороди.

Крок - 7
08

Всипте нарізану шматочками курку. Перемішайте, щоб всі інгредієнти прогрілися, а потім зніміть начинку з вогню і остудіть.

Крок - 8
09

Відваріть до готовності рис. Ми використовуємо червоний мексиканський, так він підходить для буріто найкраще, але ви можете взяти і звичайний білий. Викладіть варений рис на тортилью.

Крок - 9
10

Зверху покладіть курячу начинку. А на неї - консервовану кукурудзу.

Крок - 10
11

Присипте нарізаною кінзою і тертим сиром (у нас чеддер, але підійде будь-який сир, який добре плавиться).

Крок - 11
12

Загорніть начинку в корж за принципом млинця, а корж - в фольгу і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин. Як варіант, можна обсмажити буріто на сковороді до плавлення сиру.

Крок - 12
13

Коли буріто з курчам буде готово, розріжте його навпіл і подавайте зі сметаною, сальсою, гуакамоле, сирним або будь-яким іншим соусом на свій смак. Смачного!

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Самса узбецька - покроковий рецепт, фото 1 Самса узбецька 60 3 3 з 5 - детальніше -
Свинина з локшиною по-тайськи - покроковий рецепт, фото 1 Свинина з локшиною по-тайськи 50 3 3 з 5 - детальніше -
Рис з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Рис з грибами 50 4 3 з 5 - детальніше -
Рис з м’ясом в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Рис з м’ясом в духовці 75 4 3 з 5 - детальніше -