Укр
Рус
Буріто Другі страви Чеська кухня

Буріто з кукурудзою

( 4.8947 4 519 19 оцінок)

2186 - переглядів
25 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Буріто з кукурудзою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Легко зробити ці спеціально знежирені буріто з кукурудзою та індичкою. Пробуйте готувати і насолоджуйтеся.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Буріто з кукурудзою" (на 100 грам)

  • Білки12.1 гр.
  • Жири3.5 гр.
  • Вуглеводи8.1 гр.
  • Калорії119 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Велику сковороду з шматочком вершкового масла помістіть на плиту і максимально розігрійте. Потім в розжарену олію киньте фарш індички (можна використовувати ще і курячий фарш, але головне, щоб він був не яловичий або свинячий з високою жирністю) і трохи пригтушкуйте(близько 10 хвилин).

Крок - 1
02

Теперь добавьте к фаршу томатный соус, консервированную кукурузу и предварительно очищенный от шелухи и нарезанный мелкими квадратами репчатый лук. Убавьте огонь до минимального и тушите содержимое сковороды, периодически помешивая, пока жидкость полностью не испарится (около 20 минут) и не обретет более густую консистенцию.

Крок - 2
03

Займитесь приготовлением соуса. В чашу блендера засыпьте мелко нашинкованную зелень петрушки и базилика, добавьте помидор (нарезанный крупными кусками) и разомните все до образования однородной массы.

Крок - 3
04

Потім викладіть томатну суміш в глибоку тарілку, полийте соком лайма чи лимона, притрусіть нарізаною зеленою цибулею і за допомогою лопатки ще раз все ретельно перемішайте.

Крок - 4
05

Далі відправте невеликий глибокий сотейник на вогонь і трохи нагрійте. Потім киньте в нього консервовану квасолю (бажано пюре образну) і притушкуйте близько 5 хвилин, постійно помішуючи, потім зніміть з плити і займіться відразу ж загортанням буріто.

Крок - 5
06

В розігрітій духовці до 150 градусів або за допомогою мікрохвильової печі нагрійте тортилью до м'якості. Потім трохи прогріті коржі тортильї викладіть на тарілку, зверху покладіть теплу квасолю і накрийте кукурудзяно-м'ясною сумішшю.

Крок - 6
07

Потім полийте сметаною і посипте натертим на крупній тертці твердим сиром.

Крок - 7
08

  Загорніть акуратно суміш в листі так, щоб буріто не розвалився. Спочатку загорніть тортилью одним шматком по всій довжині аркуша, потім бічні частини і укрийте другою частиною листа.

Крок - 8
09

Готовий буріто подавайте з заздалегідь підготовленим соусом і чіпсами.  

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Торт Наполеон - покроковий рецепт, фото 1 Торт Наполеон 90 7 3 з 5 - детальніше -
Карпаччо з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо з телятини 65 6 3 з 5 - детальніше -
Болоньєзе простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Болоньєзе простий рецепт 50 3 3 з 5 - детальніше -