Укр
Рус
Буріто Другі страви Чеська кухня

Буріто з кукурудзою

( 4.8947 4 519 19 оцінок)
2097 - переглядів
25 хвилинпорцій - 6складність - 2 з 5
Буріто з кукурудзою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Легко зробити ці спеціально знежирені буріто з кукурудзою та індичкою. Пробуйте готувати і насолоджуйтеся.

Інгредієнти

  • Індичка 1 шт.
  • Вершкове масло 30 г.
  • Соус томатний 1/2 скл.
  • Кукурудза 250 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Базилік 1 пуч.
  • Помідор 3 шт.
  • Лайм 1/2 шт.
  • Зелена цибуля 1/2 пуч.
  • Квасоля червона консервована 400 г.
  • Сметана 150 г.
  • Сир твердий 200 г.
  • Тортілья 6 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Велику сковороду з шматочком вершкового масла помістіть на плиту і максимально розігрійте. Потім в розжарену олію киньте фарш індички (можна використовувати ще і курячий фарш, але головне, щоб він був не яловичий або свинячий з високою жирністю) і трохи пригтушкуйте(близько 10 хвилин).

Крок - 1
02

Теперь добавьте к фаршу томатный соус, консервированную кукурузу и предварительно очищенный от шелухи и нарезанный мелкими квадратами репчатый лук. Убавьте огонь до минимального и тушите содержимое сковороды, периодически помешивая, пока жидкость полностью не испарится (около 20 минут) и не обретет более густую консистенцию.

Крок - 2
03

Займитесь приготовлением соуса. В чашу блендера засыпьте мелко нашинкованную зелень петрушки и базилика, добавьте помидор (нарезанный крупными кусками) и разомните все до образования однородной массы.

Крок - 3
04

Потім викладіть томатну суміш в глибоку тарілку, полийте соком лайма чи лимона, притрусіть нарізаною зеленою цибулею і за допомогою лопатки ще раз все ретельно перемішайте.

Крок - 4
05

Далі відправте невеликий глибокий сотейник на вогонь і трохи нагрійте. Потім киньте в нього консервовану квасолю (бажано пюре образну) і притушкуйте близько 5 хвилин, постійно помішуючи, потім зніміть з плити і займіться відразу ж загортанням буріто.

Крок - 5
06

В розігрітій духовці до 150 градусів або за допомогою мікрохвильової печі нагрійте тортилью до м'якості. Потім трохи прогріті коржі тортильї викладіть на тарілку, зверху покладіть теплу квасолю і накрийте кукурудзяно-м'ясною сумішшю.

Крок - 6
07

Потім полийте сметаною і посипте натертим на крупній тертці твердим сиром.

Крок - 7
08

  Загорніть акуратно суміш в листі так, щоб буріто не розвалився. Спочатку загорніть тортилью одним шматком по всій довжині аркуша, потім бічні частини і укрийте другою частиною листа.

Крок - 8
09

Готовий буріто подавайте з заздалегідь підготовленим соусом і чіпсами.  

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Спартак - покроковий рецепт, фото 1 Торт Спартак 120 7 3 з 5 - детальніше -
Бешамель с грибами - покроковий рецепт, фото 1 Бешамель с грибами 45 1 2 з 5 - детальніше -
Фаршированные яйца с консервой - покроковий рецепт, фото 1 Фаршированные яйца с консервой 30 4 2 з 5 - детальніше -
Сухари в духовке чесночные - покроковий рецепт, фото 1 Сухари в духовке чесночные 40 1 3 з 5 - детальніше -